• Július végére országszerte éjszakai fürdőzéssel készülnek a fürdők.

  • Sok program lesz ezen a héten is, számos fürdőben tartanak Szent Iván-éji fürdőzést, családi programokat, de fürdős koncertekre is akad példa.

Strandok Éjszakája 2022-ben: ismét megszervezi a Magyar Fürdőszövetség a Strandok Éjszakáját, amire ebben az évben július 30-án (szombaton) kerül sor. Várhatóan 30-40 fürdő csatlakozik majd a kezdeményezéshez az ország minden tájáról.

Budapest: jövő héten lesz esedékes, de szólunk jó előre, hogy július elsején, a Semmelweis Nap alkalmából egyes fővárosi fürdők kedvezménnyel várják az egészségügyi szakdolgozókat. Ezen a napon a Lukács, a Paskál, a Csillaghegyi és a Pesterzsébeti fürdőkben válthatnak 20 százalékkal olcsóbb napi belépőjegyeket az egészségügyben dolgozók. Ehhez a MESZK tagsági igazolvány, vagy érvényes működési kártya és személyi igazolvány szükséges.

Bükfürdő: június 25-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Bükfürdő Thermal & Spában. A 19 órától éjfélig tartó program során DJ biztosítja a zenéket és az élményrész, valamint a szaunavilág várja az esti fürdőzőket. A 19 órától váltható éjszakai fürdőbelépő ára 2200 forint, az esti szaunabelépő 3900 forintba kerül. A napközben megváltott belépők mellé 1500, illetve 1700 forintért váltható kiegészítő jegy.

Cegléd: június 25-én nemcsak éjszakai fürdőzéssel, hanem szaunaesttel is várja vendégeit a Ceglédi Gyógyfürdő. 20 óra és 23:30 között négy szaunafelöntésen vehetnek részt a vendégek.

Cserkeszőlő: Szent Iván-éji éjszakai fürdőzést tartanak június 25-én a Cserkeszőlői Fürdőben. A fürdőzés 21 órától éjjel 1-ig tart, 22 órától pedig DR BRS fog fellépni.

Debrecen: szezonnyitó éjszakai fürdőzés lesz június 25-én az Aquaticum Strandfürdőben. A program 19 órakor startol és a medencéket csak éjfélkor zárják. Az éjszakai strandbelépő ára 4900 forint.

Eger: pénteken és szombaton is lesz éjszakai fürdőzés az Egri Termálfürdőben. Pénteken ezt filmvetítéssel (Oroszlánkirály), szombaton sztárfellépővel (Desperado) egészítik ki. A 19 órakor kezdődő esti programra a belépő 2490 forintba, egri lakosoknak pedig 1790 forintba kerül. A napijegyek mellé 1190 forintért váltható esti kiegészítő jegy.

Hajdúböszörmény: szezonzáró szaunabulit tartanak a Bocskai Gyógyfürdőben most pénteken, azaz június 24-én. 17:30-kor, 18:15-kor és 19:00-kor lesznek a felöntések. A belépő 1590 forintba kerül.

Igal: június 26-án családi napot tartanak az Igali Gyógyfürdőben. A belépés 10 éves kor alatt ingyenes és a legfiatalabb fürdővendégek számára Rosta Géza fog gyerekműsort tartani. Erre a napra ugráló várral,  trambulinnal, játszóházzal, népi játékokkal is készül a fürdő.

Kecskemét: mostantól augusztus 28-ig minden szombaton és vasárnap, 14 és 18 óra között családi programokat tartanak a Kecskeméti Fürdőben. Ezek közé tartoznak a játékos, ügyességi és kézműves foglalkozások.

Kisújszállás: éjszakai fürdőzés lesz június 25-én a Kumánia Gyógyfürdőben. A 20:30-tól hajnalig tartó fürdőzésen a jó hangulatról DJ gondoskodik.

Mórahalom: Szent Iván-éji strandparty lesz a Mórahalmi Gyógyfürdőben. Június 24-én 18 órától éjfélig zenés programokkal, szaunafelöntésekkel, tűztánc-show-val, nyereményjátékkal várják a fürdőzőket.

Pápa: zenés éjszakai fürdőzés lesz június 25-én a Várkertfürdőben. A program 20:30-tól egészen éjjel 2-ig tart. Az esti belépő ára 2600 forint, de online elővétel esetén 2200 forintért megvásárolható a jegy.

Tiszakécske: szezonnyitó hétvégét tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton 14 órától Hevesi Tamás ad koncertet, valamint szombaton és vasárnap megtartják a szokásos nyári strandfoci bajnokságot is.