• Kedvezmény egészségügyi dolgozóknak és jó tanulóknak, olcsó szezonbérlet diákoknak.

  • Ezen felül számos program is lesz a fürdőkben családi naptól kezdve a filmvetítéssel és koncerttel egybekötött éjszakai fürdőzésig bezárólag.

Budapest: július elsején a Semmelweis Nap alkalmából 20 százalékkal olcsóbb belépőkkel várja az egészségügyi dolgozókat a Lukács, a Paskál, a Csillaghegyi és a Pesterzsébeti fürdő. A kedvezmény igénybevételéhez MESZK, vagy MOK tagsági, vagy érvényes működési kártya és személyi igazolvány szükséges.

Bükfürdő: szuper akciót hirdetett a Bükfürdő Thermal & Spa. Július 15-ig a kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező általános iskolások ingyen léphetnek be a fürdőbe. Ehhez a kitűnő bizonyítvány másolatát, vagy fotóját kell bemutatni a pénztárnál.

Debrecen: családi nap lesz július 2-án és 3-án az Aquaticum Strandfürdőben. A vendégeket aquafitnesszel, vízi zumbával, vízi játékokkal, kreatív kuckóval várják.

Eger: július elsején filmvetítéssel egybekötött éjszakai fürdőzést tartanak az Egri Termálfürdőben. Most pénteken 21 órától a Kaliforniai álom című filmet nézhetik meg a vendégek. Július 2-án, azaz szombaton is lesz éjszakai fürdőzés és ezen az estén a Strong Threesome Band fog fellépni.

Gyula: DJ & Aqua zumba hétvégéket tartanak a Várfürdőben. Szombatonként és vasárnaponként DJ és fitnesz oktató pörgeti fel a hangulatot a csúszdás medencénél. A hétvégi programokat július 2. és augusztus 20. között minden hétvégén megrendezik.

Komárom: július 2-án, azaz most szombaton, 13 és 18 óra között a Forrás Rádió Strandturné keretén belül játékokkal, nyereményekkel és zenés programokkal várja vendégeit a Brigetio Gyógyfürdő.

Makó: július 1-től augusztus 31-ig érvényes kamaszbérlet váltható a Hagymatikum fürdőben. A 8900 forintba kerülő bérletet 18 év alattiak használhatják és hétfőtől péntekig érvényes. 14 év alattiak csak 18 év feletti kísérővel látogathatják a termálfürdőt.

Miskolctapolca: július 2-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 19 órától 23 óráig tartó program idején szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti fürdőbelépő 3000 forintba, a szaunaprogramokra is érvényes jegy pedig 3900 forintba kerül.

Mórahalom: július elsején, pénteken a Csobbanj Európával program keretében játékokkal, kvízzel, ügyességi feladatokkal várják a mórahalmi fürdő vendégeit.

Tiszakécske: kölyök fesztivál lesz most hétvégén a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton strandfocival, repülőgép szimulátorral és tűzoltóautó bemutatóval szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket, 15 órától Kovácsovics Fruzsina ad koncertet. Vasárnap pedig Marvel szuperhősös bemutató és bábszínház is lesz.