Strandélményekre hangolt Bükfürdő. A feltöltődést exkluzív masszázsfajták is segítik a Bükfürdő Thermal & Spa vendégei számára, akik ha messzebbről érkeznek, még komfortosabb kempingben szállhatnak meg.

Ízelítőt adott a nyárból a tavasz vége és az első júniusi hetek: a szokottnál egy hónappal korábban megnyitott a nyári bejárat, a strandszezonra készülve pedig folyamatos felújításokat, karbantartásokat végeztek, a magasabb színvonalú szolgáltatásokon dolgoztak Bükfürdőn.

Ahogy a kültéri medencék, úgy a vendéglátás kiszolgálóegységei az időjárás és a vendégforgalom függvényében sorban nyitnak. Újdonság, hogy modernebb és hangulatos a súlyfürdő, új szolgáltatás a pedikűr a büki gyógyfürdőben, valamint nyárra exkluzív masszázsújdonságokkal várják a vendégeket a Medical Wellness-ben. A csaknem félórás ellazulás nem luxus, hanem befektetés: az egészségmegőrzés záloga a lazítás, a feltöltődés, a felfrissülés.

A bambusz masszázs izomtónust fokozó, a mélyen fekvő izmokat is megdolgozó kezeléstípus. A kezelés különböző méretű, speciálisan előkészített bambuszrudakkal történik. A lágy fogások, a bambuszrudak, valamint a masszázs során alkalmazott masszázsolaj hatására csökken a feszültség, szabaddá válik a légzés, serkenti a vérkeringést, növekszik az izmok rugalmassága.

Bükfürdő masszázsNőknek ajánlott alakformálásra is, férfiaknak (sportolóknak) az izomzat teljesítőképességének növelésére, lazítására. A szárazkefe használata egy régi ajurvédikus módszer. Mivel nem a hagyományos masszázstechnikát alkalmazzák, elsősorban nem az izmokat stimulálja, hanem a bőr megújulásához járul hozzá.

A kezelés során speciális kefék segítségével végzik a masszázst: eltávolítják az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Javul a bőr oxigénellátása és vérellátottsága, stimulálja a nyirokrendszert, a vérkeringés által fokozódik az anyagcsere, a bőr puhább és rugalmasabb lesz. A kezelés után a krémek, olajok hatóanyagai könnyebben szívódnak fel, ezért hatékony hölgyeknek cellulitis esetén vagy annak megelőzése céljából, és kiváló a stresszoldó hatású.

Bükfürdő gyermek élménymedenceAki messzebbről érkezik Bükfürdőre, a teljes felújításon átesett Bükfürdő Thermal Campingben szállhat meg. Tágasabbak a beállóhelyek, modern a téli vizesblokk, a korszerűsítés pedig a kemping hátsó területén folytatódik, ahol játszóteret, grillkertet és kutyafuttatót alakítanak ki. És hogy tényleg teljes legyen a családi élmény Bükfürdőn: új dimenziót nyitott a szórakoztatásban a Funcity.

Bükfürdő Thermal Camping