• Főleg éjszakai fürdőzésekben és esti szaunaprogramokban lesz erős a heti fürdős programkínálat.

  • Ugyanakkor napközbeni családi programokat is tartanak, az egyik termálfürdőben pedig veteránautókat állítanak ki.

Budapest – Pesterzsébet: június 17-én, 21 óra és éjjel 1 között éjszakai fürdőzés lesz a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. A szimpla esti fürdőbelépő ára 5000 forint, a szaunás belépő 6000 forint, az éjszakai szaunaprogramokra is érvényes esti jegy ára pedig 7500 forint.

Eger: ezen a héten június 17-én és 18-án, azaz pénteken és szombaton is éjszakai fürdőzés lesz az Egri Termálfürdőben. A 21 óra és 23:30 közötti program idején pénteken filmet – a Dolittle-t – vetítenek, szombaton pedig az Akusztik Duó lép fel.

Hajdúböszörmény: strandbált és éjszakai fürdőzést tartanak június 18-án a Bocskai Strand- és Gyógyfürdőben. A zenét DJ biztosítja a 21 órától éjjel 2-ig tartó fürdőzés idején. Az esti belépőjegy ára 2500 forint.

Hajdúnánás: most szombaton, azaz június 18-án éjszakai fürdőzés lesz a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A 20 órától éjjel 1-ig tartó program idején két tanmedence és két gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére. Az éjszakai belépőjegy 2300 forintba, a kombinált belépő pedig 3300 forintba kerül.

Miskolctapolca: élőzenés éjszakai fürdőzést tartanak június 18-án, 19 és 23 óra között a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A vendégek az este folyamán szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Az esti fürdőbelépő ára 3000 forint, a három szaunaprogramot is tartalmazó belépő pedig 3900 forintba kerül.

Mórahalom: szezonnyitó strandparty lesz most szombaton a Mórahalmi Gyógyfürdőben. Erre a napra nyereményekkel, strandzenékkel, koktélokkal, szauna partyval készül a fürdő, ahol 8 órától 22 óráig várják a vendégeket.

Nagyatád: június 18-án (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Nagyatádi Strandfürdőben. A 19 órától éjfélig tartó program idején retró és mai slágerekkel, koktélokkal várják a fürdőzőket, a sztárfellépő BSW lesz. 19 óra után az esti jegyár 2000 forint, a napi és éjszakai kombi belépő pedig 3000 forintba kerül.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: június 17-től kezdődően a nyári szezon idején minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzést tartanak a Parkfürdőben. Ezeken a napokon a fürdő 21 órától éjjel 2-ig tart nyitva.

Sárvár: június 18-án szezonnyitó strandparty lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Ezen a napon a vendégeket többek között reggeli tornával, vízi gimnasztikával, kézműves foglalkozással, vetélkedőkkel és vízidiscóval várják. Megéri este is felkeresni a termálfürdőt, hiszen éjszakai fürdőzést is tartanak. 18 óra után 2900 forintba kerül a belépő, a napijegy mellé pedig 1500 forintért váltható kiegészítő jegy.

Vásárosnamény: tanévzáró-nyárindító zenés habparty lesz június 18-án, szombaton a Szilva Termálfürdőben. A fürdőzés 20:30-kor veszi kezdetét és egészen éjjel fél 1-ig tart, 23 órakor pedig tűzijáték is lesz.

Zalaszentgrót: a régi autók szerelmeseinek érdemes lesz ezen a hétvégén ellátogatni a Zalaszentgróti Termálfürdőbe, ugyanis június 17. és 19. között retró autó találkozót tartanak a fürdő területén.

Nyitókép: hullámmedence a sárvári fürdőben