• A héten több fürdőben zenés éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

  • Családi- és gyerekprogramok is lesznek, de akad egy egész jó nyugdíjas kedvezmény is.

Debrecen: június 11-én és 12-én is programokkal várják a fürdőzőket az Aquaticum Strandfürdőben. Kreatív kuckóval, vízi vetélkedővel, aquafitnesszel, vízi zumbával készül a fürdő a hétvége mindkét napjára.

Hajdúszoboszló: szombaton a Wellness Világnapja alkalmából különleges szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace Élményfürdő szaunavilágában. A szaunaprogramok 15 és 16 órától kezdődnek. Június végéig még megvásárolható az Aqua-Palace extra belépőjegycsomagja is, ami a fedett élményfürdő mellett a gyógy- és strandfürdőbe is belépést biztosít, ezen felül az Aqua-Palace önkiszolgáló éttermében 2000 forint értékű étel és italfogyasztást is magában foglal. A belépő ára 7000 forint.

Kaposvár: szezonzáró zenés éjszakai fürdőzés lesz június 11-én, szombaton a Virágfürdőben. A zenéről DJ Voluman gondoskodik és az este folyamán három alkalommal szaunaprogramokat is tartanak. Az esti felnőtt belépő ára 1900 forint, az ifjúsági és a nyugdíjas jegy 1500 forintba kerül. Utóbbiak ára szaunahasználattal 2900 és 2500 forint.

Kecskemét: június 10-én, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak a Kecskeméti Fürdőben. A program 21 órakor kezdődik és a medencéket csak fél 1-kor zárják. Az esti belépő ára 2500 forint, szaunahasználattal pedig 3400 forint.

Martfű: június 11-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Martfű Termál Spában. A program 20:30-tól éjjel 1-ig tart, 22 órától filmvetítéssel. Az esti belépőjegy 2000 forintba kerül.

Nyírbátor: pénteken, azaz június 10-én éjszakai fürdőzés lesz a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben. A zenés program 20:30-kor veszi kezdetét és egészen éjjel 1-ig tart. A belépőjegyek ára egységesen 2500 forint.

Pápa: június 12-én, vasárnap Apák-napi programokkal várja vendégeit a Várkertfürdő. 13 és 17 óra között az apukák és gyermekeik együtt játszhatnak a Várkertfürdő Legjobbjai címért.

Szeged: érdemes kihasználni a Napfényfürdő-Aquapolis nyugdíjas kedvezményét, ami már csak ebben a hónapban érvényes. A szenior vendégek hétfőtől csütörtökig mindössze 1000 forintért válthatnak napi belépőjegyet. A kedvezményes belépő a Forrás Spa használatára nem jogosít, de ez még így is nagyon jó ajánlatnak számít.

Szigetvár: most szombaton, azaz június 11-én éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programra 1900 forintba kerül a belépő. A Szigetvár kártyával rendelkező vendégek számára ugyanakkor mindössze 1140 forint az esti jegy.