• Gyermeknap alkalmából sokfelé lesznek programok, néhol a hétvége mindkét napján.

  • Számos fürdőben a belépőjegyekre vonatkozó akcióval is várják a gyerekeket.

  • Igalon pedig nyugdíjas találkozót tartanak, ahol Soltész Rezső is fellép.

Cegléd: május 29-én, gyereknap alkalmából minden 14 év alatti számára ingyenes lesz a belépés a ceglédi fürdőbe.

Debrecen: május 28-án és 29-én gyermeknapi hétvége lesz az Aquaticum strandfürdőben. Szombaton bábszínházzal, mindkét nap gyerek aqua zumbával, csillámos testfestéssel és kreatív foglalkozásokkal várják a gyerekeket. Eső esetén a programokat a mediterrán élményfürdőben tartják.

Hajdúszoboszló: május 29-én 14 órától a Hungarospa strandján a Széltolók Együttes lép fel. Ezen felül gyermeknap alkalmából minden 14 év alatti 100 forintos regisztrációs jeggyel léphet be a strandfürdőbe.

Igal: országos nyugdíjas találkozó és egészségnap lesz május 27-én, pénteken az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon a vendégeket színpadi- és zenés programokkal várják, 16 órától pedig egy sztárvendég, Soltész Rezső fog fellépni a kültéri termálmedencénél

Kecskemét: május 29-én, 10 és 18 óra között kézműves foglalkozásokat, medencés ügyességi játékokat tartanak a Kecskeméti Fürdőben.

Komárom: május 29-én gyereknapi rendezvény lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Búvárkodással, kézműveskedéssel, 17 órától mesejátékkal szórakoztatják a gyerekeket. Május 29-én 14 éves korig ingyenes lesz a belépés a strandi területre, a gyerekekkel érkező felnőttek pedig 50 százalékos kedvezményt kapnak a teljes árú strandbelépő árából.

Pápa: május 29-én a Várkertfürdő látogatói sem maradnak gyermeknapi programok nélkül. Különféle játékos programokkal várják a legfiatalabb fürdővendégeket. Ráadásul ezen a napon 14 éves korig 50 százalékos kedvezményt nyújtanak a belépőjegyek árából.

Sárvár: gyereknap alkalmából több programmal is készül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. A május 28-án és 29-én ezeket a fürdő felől ingyenesen elérhető kalandparkban tartják. A foglalkozások közé tartozik a kincskeresés, kézműves sarok, vicces gyerektotó, de vetélkedőket és a nap végén minidiscót is tartanak.

Tiszakécske: május utolsó vasárnapjára ugrálóvárral, csillámtetoválással, vízi discóval készül a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Ezen felül minden 14 év alatti számára egy ingyenes belépőt adnak, amit a legközelebbi fürdőlátogatás alkalmával (legkésőbb június 30-ig) használhatnak fel.