• Több fürdőben már ezen a héten Halloween fürdőbulikkal várják a vendégeket, de még termálfürdős sörfesztiválra is akad példa.

  • Néhol a belépőjegyekre vonatkozó akciót is hirdettek.

Fürdős programok és akciók október 22. és 27. között.

Tiszakécske: a kezdődő őszi tanítási szünethez kapcsolódóan szombattól animációs programokat rendeznek a Barack Thermal Resortban. A programok minden egyes nap 10 órától 17:20-ig tartanak.

Budapest: halloweeni szaunaestet rendeznek a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben október 26-án, szombaton. A családi szaunás program 19 órakor kezdődik és éjfélig tart. A belépők kizárólag online elővételben vásárolhatók meg, amiről további részleteket talál a fürdő honlapján.

Győr: a város lakóinak délutáni kedvezményt kínál a Rába Quelle fürdő. 17 óra után a győri lakcímkártyával rendelkezők ugyanis 30 százalékos kedvezményt kapnak a belépők árából. Az akció a felnőtt, a gyermek, a diák és a nyugdíjas belépőkre egyaránt vonatkozik és december 3-ig tart.

Igal: október 26-án Halloween Party lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon a fürdő egészen 22 óráig várja a vendégeket. 11 és 14 órakor aqua fitnesz lesz, a délután folyamán pedig összesen öt szaunaszeánszot tartanak. Szintén a programok közé tartozik a tökfaragás és a Halloween arcfestés. 18 órától pedig medenceparty veszi kezdetét a külső termálmedencénél, DJ Tego vezetésével.

Lenti: 1+1 akciót hirdetett a Lenti Termálfürdő. Akik október 16. és december 22. között, hétfőtől péntekig teljes árú belépőjegyet vásárolnak, azok a második jegyet 50 százalékos kedvezménnyel kapják. Az akció az ünnepi időszakokban is érvényes. Az őszi tanítási szünetre családi programokkal is készülnek.

Makó: október 25. és 27. között Kézműves Sörök Hétvégéjét tartanak a makói Hagymatikum fürdőben. Kézműves sörökkel, bajor perecevő versennyel, október 26-án a Szomorer Jungs együttes fellépésével és sörfesztiváli hangulattal várják a fürdőzőket.

Miskolctapolca: őszi masszázsbérletet kínál vendégei számára a Barlangfürdő Aquaterápia részlege. A 4 darab, 40 perces olajos masszázst, ezen felül egy 40 perces szőlőmagolajos masszázst és egy 40 perces sószoba látogatást tartalmazó csomag 18 ezer forintba kerül. Az akciós masszázsbérlet október 20. és november 20. között vásárolható meg. A bérlet 2020. január 15-ig használható fel.

Sárvár: a közkedvelt nyugdíjas kedd akció mellett egy másik kedvezményes lehetőséget is indítottak a szenior korosztály számára. Akik a sárvári fürdőben a kedvezményes belépő ONYFI igazolvánnyal jegytípust vásárolják meg, azok egy „nyugdíjas útlevelet” kapnak, amibe minden belépéskor pecsétet gyűjthetnek. Öt kedvezményes belépő vásárlása után a hatodikat ingyen kapják. Az akció október elsején indult és jó sokáig, jövő év június 12-ig tart.

Szentgotthárd: október 26-27-én Halloween hétvégét tartanak a szentgotthárdi termálfürdőben. Speciális szaunafelöntésekkel, kincskereső játékkal, arcfestéssel, csillámtetoválással várják az érdeklődőket. Ne felejtsék el azt sem, hogy a fürdő egész októberben kedvezményes napi belépőt kínál a nyugdíjasoknak (2400 forintért), illetve a kísérőjüknek (2800 forintért).