• A szünet ideje alatt az Aqua-Palace élményfürdőben kézműves foglalkozásokkal és zenés programokkal várják a gyerekeket.

  • Csütörtökön pedig éjszakai fürdőzést is tartanak.

Idén az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap október 25-re esik és majd csak november 4-én mennek újra iskolába a gyerekek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sok család kihasználja ezt az időszakot némi pihenésre, kikapcsolódásra.

Akár egynapos kirándulásban, akár többnapos őszi üdülésben gondolkodik valaki, mindenképpen érdemes számításba vennie Hajdúszoboszlót, illetve az ottani Hungarospa fürdőkomplexumot. Pici gyerekekkel, kamaszokkal is jó úti cél lehet, illetve akkor is ideális választás, ha a nagyszülők is a családdal utaznak.

Az Aqua-Palace fedett élményfürdőben összesen 20 medence várja a vendégeket. Ezen belül található egy gyermekvilág is, ahol bébi úsztató medence, baba-mama medence, családi állatfigurás medence, bébi és gyerek csúszdák, játszóház, gyerekfoglalkoztató terem, pihenő- és szoptató helyiség, valamint pelenkázó áll a vendégek rendelkezésére. Azaz igazi családbarát fürdőről van szó.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilág családbarát

Az élményfürdő része egy kétszintes szaunavilág is, ami a szülőknek lehet jó választás. Mindeközben a nagyszülők a Hajdúszoboszló Gyógyfürdő ülőmedencéiben kúrálhatják magukat. Az úszás szerelmeseinek pedig érdemes felkeresni az Árpád uszodát.

Programokból sincs hiány az őszi tanítási szünet alatt. Az Aqua-Palace élményfürdőben október 26-án, 27-én, 29-én, 30-án és 31-én 14 órától Miki Mini Party lesz. A zenés animációs programon való részvételért cserébe minden gyerek ajándékot is kap. Ezen felül szakképzett animátorok által tartott kézműves foglalkozásokkal is készülnek a szünidő minden napjára.

Akik egy különleges hangulatú programra vágynak, azoknak október 31-én mindenképpen érdemes ellátogatniuk az Aqua-Palace élményfürdőbe, ugyanis ezen a napon 20 és 22 óra között Halloween Habpartyval egybekötött esti fürdőzéssel várják a vendégeket. Legközelebb majd csak karácsonykor, illetve szilveszterkor lesz esti fürdőzés az élményfürdőben.

A Hungarospa fürdőkomplexum szolgáltatásairól ide kattintva minden információt megtudhat. Ne felejtsék el azt sem, hogy a belépőjegyüket akár online elővételben is megvásárolhatják, erről itt találhatnak meg minden szükséges tudnivalót.

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.