• Több helyen is éjszakai fürdőzést tartanak, néhol még sztárvendég is fellép.

  • Egyes fürdőkben gyógyászati csomaggal és akciós fürdőbelépőkkel várják a nyugdíjasokat.

Fürdős programok és akciók október 15. és 20. között.

Tiszakécske: ezen a héten is kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap szaunaszeánszokkal várja vendégeit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A szaunaprogramok részletes listáját és időpontjait megtalálja ide kattintva, a fürdő honlapján.

Agárd: még egészen december 23-ig tart az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő Fejér megyei nyugdíjasoknak szóló gyógyászati akciója. A megye nyugdíjasai jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe a tb által támogatott fürdőgyógyászati kezeléseket. A 60 darabos csomag így számukra mindössze 15 ezer forintba kerül. A gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasok további kedvezményre jogosultak, ők a gyógyászati csomagot 13 ezer forintért vásárolhatják meg.

Budapest: október 18-án SzaunaPéntek lesz a Paskál fürdőben. 19:00 és 19:45 között a fürdő összes szolgáltatása, majd a kinti strandmedence és a pihenőterek állnak a vendégek rendelkezésére. A szaunaestre kizárólag online elővételben vásárolhatók belépők.

Debrecen: kétféle program is lesz október 19-én az Aquaticum élményfürdőben. Délután, egészen pontosan 14 és 17 óra között Aqua Manó Partyt tartanak, azaz játékos programokkal, vízi tornával, kézműves foglalkozásokkal várják a kicsiket és szüleiket. Ugyanezen a napon 21 óra és éjjel 3 óra között éjszakai fürdőzés is lesz. A kikapcsolódást DJ és különleges fény- és hangtechnika biztosítja. Az esti belépő 1990 forintba kerül, de akinek van szombati napijegye, az 1000 forintért hosszabbíthatja meg a tartózkodását. Az éjszakai fürdőzés alatt 500 forintért lehet igénybe venni a szaunacentrum szolgáltatásait.

Győr: október 19-én, azaz ezen a héten szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. Az esti program 8 órakor kezdődik és éjfélig tart.

Igal: rendszeresen tartanak szaunaprogramokat az Igali Gyógyfürdőben, s így lesz ez most hétvégén, azaz október 19-én és 20-án is. A szaunaszeánszok mindkét nap 14, 15 és 16 órakor kezdődnek. A részvételi díj alkalmanként 400 forint, vagy három alkalomra 1000 forint.

Sárvár: október 18-án (pénteken) zenés éjszakai fürdőzés lesz a sárvári fürdőben. A program 19 órakor kezdődik és a fürdő csak éjjel 2-kor zár. Ráadásul 22 órától sztárfellépő, az Irigy Hónaljmirigy szórakoztatja a vendégeket. Az éjszakai fürdőbelépő ára 1900 forint, a napijegyes vendégek 900 forintért maradhatnak az esti programon, az esti szaunajegy ára pedig 700 forint.

Szentgotthárd: egész októberben akcióval várják a város termálfürdőjébe érkező nyugdíjasokat. Számukra a napi belépőjegy 2400 forintba kerül, a felnőtt kísérőjüknek pedig 2800 forintba. Ezen felül a vendégeket egy ajándék süteménnyel is meglepik, továbbá kapnak egy kedvezményes kupont a következő fürdőlátogatáshoz.