• A tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdő októberre is rengeteg szaunás programmal készül.

  • Az őszi tanítási szünet minden egyes napján animációs foglalkozásokkal várják a kisgyerekes családokat.

A fürdőkedvelők számára ideális úti cél lehet az őszi időszakban is Tiszakécske. Az itt található Barack Thermal Resort üdülőkomplexumon belül a Barack Gyógy- és Élményfürdő egész évben gyógyvizes-, élmény-, úszó- és gyermekmedencékkel várja a vendégeket.

Jó hír azoknak, akik az őszi tanítási szünet idejére keresnek kikapcsolódási lehetőséget, hogy október 26. (szombat) és november 3. (vasárnap) között minden egyes napra animációs programokkal készül a fürdő. A délelőtt kezdődő foglalkozások közé tartozik többek között a reggeli torna, a vízi fogócska, a lufihajtogatás, de kreatív foglalkozásokat is tartanak, valamint a gyerekek Csöpivel, a Barack Thermal Resort kabalafigurájával is találkozhatnak.

A programok részletes listáját megtalálja a Barack Thermal Resort honlapján.

Barack Thermál Csöpi kabala

A szaunavilág a fürdő egyik erősségének számít. Finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, Stollen szauna, továbbá gőz- és sókamra, merülőmedence, Kneipp-taposó és tepidárium áll a vendégek rendelkezésére. Egy igazi kuriózum is található a szaunavilágban: a tiszai homokfürdő pihenő. Ez egy pihenőszoba, ahol szaunázás után a vendégek tiszai homokon fekve, halk zene és a környék természeti szépségeit bemutató film kíséretében lazíthatnak.

A szaunavilágban októberben minden kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap napi kettő szaunaszeánszot tartanak. Havonta egy alkalommal szaunaestet is rendeznek. Erre legközelebb október 25-én (péntek) kerül sor, amikor 18, 19 és 20 órakor kezdődnek a szaunafelöntések. A szaunaesten teával, gyümölccsel is kedveskednek a látogatóknak.

Amennyiben további információkra kíváncsi a szaunaprogramokkal kapcsolatban, akkor kattintson ide.

Tiszakécske szaunavilág

A Barack Thermal Resort azok számára is kínál megoldást, akik a közelgő karácsonyra, vagy éppen valamilyen jeles eseményre keresnek különleges meglepetést. Lehetőség van ugyanis többféle típusú ajándékutalvány online megvásárlására.

Akár konkrét szálláscsomag is vásárolható, de értékalapú szállásutalványt is kínálnak. A fürdő vonzáskörzetében élőknek pedig a szolgáltatásra vonatkozó ajándékutalványokon érdemes elgondolkozniuk. Ez utóbbiak a fürdőbe, a szaunába érvényes belépők, vagy bérletek lehetnek, de akár valamilyen wellness, beauty kezelést is tartalmazhatnak, s szintén online is megvásárolhatók.

Itt megnézheti, hogy konkrétan milyen ajándékutalványokat kínál a Barack Thermal Resort.

Barack fürdő Tiszakécske légi felvételA cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.