• Sok fürdőben programokkal készülnek az előttünk álló hétvégére.

  • Éjszakai fürdőzésekből, sztárfellépős medencepartykból, családi programokból áll a választék.

Csokonyavisonta: nőnapi éjszakai fürdőzést tartanak március 14-én a csokonyavisontai termálfürdőben. A zenés program 18 órától éjfélig tart, a belépőjegy pedig 1000 forintba kerül.

Debrecen: március 12-én éjfélig tartó zenés éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Március 14-én pedig tavaszköszöntő családi napot is rendeznek az élményfürdőben: délután aqua fitnesszel, kreatív kuckóval, családi kalandtúrával, lufisarokkal várják a vendégeket.

Hajdúböszörmény: március 11-én, azaz most pénteken nőnapi éjszakai fürdőzés lesz a Bocskai Gyógyfürdőben. A 20:30-tól éjfélig tartó program idején három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Az éjszakai fürdőbelépő 1800 forintba kerül, a három szaunafelöntésen pedig 1590 forintért vehetnek részt.

Igal: március 13-án, vasárnap délután retró disco lesz a kültéri termálmedencénél, 15 órától pedig egy sztárvendég, Zalatnay Sarolta fog fellépni az Igali Gyógyfürdőben.

Kaposvár: szombaton, azaz március 12-én éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben. A zenét DJ biztosítja és az este folyamán három alkalommal szaunaprogramokat is tartanak. A felnőtt belépő ára 1900 forint, a nyugdíjas és ifjúsági jegy 1500 forintba kerül. Ugyanezeknek az ára szaunahasználattal: 2900, illetve 2500 forint.

Kecskemét: március 11-én (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz a Kecskeméti Fürdőben. 21 órától várják a fürdőzőket és a medencéket csak fél 1-kor zárják. Az éjszakai fürdőbelépő ára Kecskeméten 2500 forint, a szaunavilág használata esetén pedig 3400 forint.

Magyarhertelend: március 13-án, 18 órától kezdődően zárásig zenés fürdőparty lesz a Hertelendi Termálfürdőben. Ezen a napon a fürdő és a szaunapark 23 óráig lesz nyitva.

Mórahalom: az online elővételben megvásárolható jegyekre hirdetett egy akciót a Mórahalmi Gyógyfürdő. A WOMAN20 kóddal a hölgyek 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak felnőtt napi belépőt. Az akció március 31-ig tart, de a kedvezményes jegyek március 12-15. között nem érvényesek.

Pápa: március 12-én szaunaestet rendeznek a Várkertfürdőben, 19 órától kezdődően négy szaunafelöntést tartanak, aki szeretne ezen részt venni, annak előzetesen regisztrálnia kell a fürdő honlapján. Március 13-án, vasárnap 14 órától pedig búvárbemutató lesz a fürdőben, a merülést a vendégek is kipróbálhatják.

Sárvár: március 12-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A fürdő ezen a napon egészen éjjel 1-ig tart nyitva, az esti belépő – 18 órától – 2100 forintba kerül.

Szeged: március 11-én, pénteken 21 órától éjfélig éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő-Aquapolisban, azon belül is a Forrás Spában. Az esti belépő 3300 forintba kerül, viszont most a hölgyeknek ebből 30 százalékos kedvezményt nyújtanak.

Szigetvár: március 12-én, 19 órától 24 óráig éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Szigetvári Gyógyfürdő. A belépőjegy 1900 forintba kerül, Szigetvár kártyával pedig viszont csak 1140 forint a jegyár.

Tiszakécske: a hosszú hétvége idején, azaz március 12-től 15-ig változatos animációs programokat rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégek találkozhatnak Csöpivel, a fürdő kabalájával, valamint számos gyermek- és családi programon vehetnek részt.

Vásárosnamény: habpartyval egybekötött zenés nőnapi éjszakai fürdőzés lesz március 12-én a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-kor kezdődő programra a belépőjegy 1500 forintba kerül.