Fürdős programok és akciók június 12-16. között.

  • Koncerttel, éjszakai fürdőzésekkel, szaunaszeánszokkal készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Néhol kedvezményeket is el lehet csípni.

Berekfürdő: most szombaton, azaz június 15-én tartják az idei első fürdőbált. Ezen a napon 20 órától zenés éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket, 21 órától pedig a New Level Empire ad koncertet.

Budapest – Palatinus:  a héten ünnepli megnyitásának 100. évfordulóját a Palatinus Strandfürdő.

Budapest – Paskál: június 14-én SzaunaPénteket tartanak a Paskál Fürdőben. 19:45-ig a fürdő összes szolgáltatása használható, majd a kinti strandmedence és a pihenőterek vehetők igénybe. Az este folyamán óránként tartanak szaunaszeánszokat. A SzaunaPéntekre csak online elővételben lehet jegyet vásárolni.

Debrecen: június 15-én (szombaton) tanévbúcsúztató éjszakai fürdőzést tartanak az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A zenés esti fürdőzés 21 órakor kezdődik, a medencezárás pedig 02:30-kor lesz. A programra 1990 forintért válthatók belépők.

Igal: június 16-án (vasárnap) szaunaprogramokkal várja vendégeit az Igali Gyógyfürdő. A felöntéseket 14, 15 és 16 órakor tartják.

Miskolctapolca: sulizáró habpartyt tartanak június 15-én, szombaton a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A hangulatról DJ Dirty G gondoskodik és a beltéri, valamint a kültéri medencék egyaránt nyitva lesznek. Az éjszakai fürdőzés 20 órától éjfélig tart. Belépők fejenként 2600 forintért válthatók, de a napijegyes vendégek külön díj fizetése nélkül maradhatnak az esti programon is.

Szentgotthárd: délutáni akciót hirdetett a szentgotthárdi fürdő. Minden nap 14 órától kedvezményes áron válthatók belépők. A felnőtt belépőjegy 2200 forintba, a felnőtt fürdő és szaunabelépő 3500 forintba, a gyermek (3-14 éves) belépő pedig 1200 forintba kerül. Az akció június 15-én kezdődik és szeptember 15-ig tart.

Tamási: tanévbúcsúztató hétvége lesz a Tamási Termálfürdőben. Szombaton éjszakai fürdőzés lesz 22 óráig, vasárnap pedig 50 százalékos kedvezménnyel kínálják a diákbelépőket.

Tiszakécske: június 15-én (szombaton) szaunadélután lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A szaunaszeánszokat 15, 16 és 17 órakor tartják. További részleteket olvashat erről a fürdő honlapján.

Zalakaros: a Zalakarosi Fürdő is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség Csodás Magyarország nevű akciójához. Ennek keretében, akik a nyár végéig 2 darab teljes árú komplex belépőt, vagy 1 darab komplex családi belépőt vásárolnak, azok egy választható wellness kezelés árából 50 százalékos kedvezményt kapnak. A wellness kuponok szeptember 1. és október 15. között használhatók fel.