• A Csodás Magyarország akció keretében kedvezményes belépőjegycsomagokat kínál a Hungarospa fürdőkomplexum.

  • Érdemes lesz a pünkösdi hosszú hétvégén is ellátogatni a fürdőbe.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Csodás Magyarország néven belföldi forgalomélénkítő kampányt hirdetett. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a hazai turisztikai célpontok is számos élményt és lehetőséget tartogatnak, s így kitűnő úti célnak számítanak.

A kezdeményezéshez a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumot működtető Hungarospa Zrt. is csatlakozott. Ennek keretében egész nyáron, azaz június 1. és augusztus 31. között kedvezményes belépőjegycsomagokat kínálnak a vendégek számára.

A Csodás Magyarország belépőt megvásároló fürdőzők egy karszalagot kapnak, amivel a gyógyfürdő, a strandfürdő, a fedett Aqua-Palace élményfürdő és a szabadtéri aquapark összes szolgáltatását igénybe vehetik.

Az akció keretében egy felnőtt napi belépő 8000 forintba, a diák belépő 6500 forintba kerül. A 12 év alatti gyerekek számára 4500 forintért váltható ilyen belépő, ami annyiban különbözik a fentiektől, hogy az aquaparkon belül a minicsúszdákra érvényes.

Az akcióról további információkat talál ide kattintva, a Hungarospa honlapján.

Hajdúszoboszló Hungarospa medenceAkár már a pünkösdi hosszú hétvégén is érdemes lesz Csodás Magyarország belépőt váltani, hiszen a június 8-10. közötti időszakra számos programmal készül a Hungarospa. Szombaton 10:30-tól és 14:30-tól vízi tornán vehetnek részt a strandfürdő vendégei. 14 órától Miki Mini Party lesz az élményfürdőben. A szaunavilágban pedig 16, 17 és 18 órakor szaunaszeánszokkal várják a vendégeket.

Vasárnap 14 órakor a strandi Vízipók meseszínpadon lesz a Miki Mini Party. 15 órától Koroknai Árpád énekes lép fel a strandfürdő nagyszínpadán. Pünkösdhétfőn 11 órától pedig néptáncbemutatót tekinthetnek meg szintén a strandfürdő nagyszínpadán.

A fentiekről további információkat olvashat ide kattintva.

Hajdúszoboszló HungarospaA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.