• A különféle akciós belépők és bérletek mellett éjszakai fürdőzések, szaunaprogramok és Márton-napi medencebál is lesz a héten.

  • A Mártonokat 100 forintos belépővel várják az Igali Gyógyfürdőben

Fürdős programok és akciók november 5. és 10. között.

Hajdúszoboszló: október elseje és december vége között a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő kedvezményes utószezoni csomagáron kínálja a NEAK által támogatott gyógykúrákat. Az akcióról itt talál meg minden információt.

Tiszakécske: érdemes szerdánként felkeresni a Barack Gyógy- és Élményfürdőt. A Termál Szerda akció keretében ugyanis a hét harmadik napján a belépő csak 1500 forintba kerül és a fürdő étterme is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket. A szerdai kedvezmény jövő év május végéig érvényes, de ez alól kivételt fog jelenteni december 25. és január 1. Az akcióról további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Budapest-Gellért: ez jövő heti program, de érdemes rá időben jelentkezni. November 17-én ugyanis fürdőzéssel egybekötött fürdőtúra lesz a Gellért fürdőben. A vezetett túra keretében bejárhatják a Gellért alatti alagútrendszer egy részét.

Budapest – Paskál: november 8-án SzaunaPénteket rendeznek a Paskál fürdőben. A program 19 órától 23:45-ig tart, az este folyamán óránként lesznek szaunaszeánszok. Az esti belépő 4500 forintba kerül, ami kizárólag online elővételben vásárolható meg.

Celldömölk: továbbra is érvényes a Vulkánfürdő hétköznapi akciója. Ez azt jelenti, hogy hétfőnként és csütörtökönként jelentős kedvezménnyel kínálják a napi belépőket. A felnőtt, a diák és a gyermek napijegy csak 1390 forintba, a nyugdíjas napijegy pedig mindössze 990 forintba kerül. Az akció még december 19-ig vehető igénybe.

Győr: november 8-án „wellness péntek” néven tartanak éjszakai fürdőzést a Rába Quelle termálfürdőben. A program este 8-tól éjfélig tart. A fürdőzőket gyógynövényes szaunaszeánszokkal és 10 perces rapid masszázzsal várják. Az esti belépő 3100 forintba, a szaunába is érvényes éjszakai jegy pedig 3900 forintba kerül.

Igal: Márton-napi medencebál lesz november 10-én az Igali Gyógyfürdőben. Megéri korán érkezni, mert az első száz vendéget libazsíros szendviccsel és egy pohár újborral várják. A legjobban pedig a Márton nevű vendégek járnak, mert számukra ezen a napon csak 100 forintba kerül a belépő. Mindezek mellett napközben aquafitneszt is tartanak, délután pedig medencebál lesz a Forever Duóval.

Kecskemét: november 8-án, pénteken 21 órától éjszakai fürdőzés lesz a Kecskeméti Fürdőben. A vendégek a legjobb R’n’B slágerekre bulizhatnak. A medencéket fél 1-kor zárják, a belépők ára 14 év felett 1300 forint, 14 év alatt 900 forint. A szaunavilágba is érvényes esti belépő 14 év felett 1700 forintba, 14 év alatt 1300 forintba kerül.

Komárom: november 9-én, azaz szombaton 20:30-tól éjfélig éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. 21, 22 és 23 órakor szaunaszeánszokat is tartanak. A szimpla esti belépő 1700 forintba, a szaunába is érvényes jegy 2200 forintba kerül, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 450 forintért vehetnek részt.

Miskolctapolca: a Barlangfürdő és a strandfürdő is őszi masszázsbérletet kínál a vendégeknek. A barlangfürdős bérlet 4 darab 40 perces olajos masszázst, egy ajándék szőlőmagolajos masszázst, valamint egy 40 perces sószoba belépőt tartalmaz. Az ára 18 ezer forint. A strandfürdős masszázsbérlet 4 darab 30 perces olajos masszázst, továbbá egy 30 perces szőlőmagolajos masszázst foglal magában. Ezen felül egy ajándék edzés is jár hozzá a fürdő fitness termében. A csomag kedvezményes ára 14 ezer forint. Mindkét bérletet november 20-ig vásárolhatják meg és január 15-ig lehet felhasználni.