• Nem maradunk ezen a héten sem fürdős programok és akciók nélkül.

  • Két fürdőben is kedvezményt nyújtanak az adott megyében élőknek, de több éjszakai fürdőzés is lesz.

  • A gyulai AquaPalota élményfürdő péntekig zárva tart.

Fürdős programok és akciók november 12. és 17. között.

Hajdúszoboszló: Márton-napi Vigadalom lesz november 15-17. között a Szent István parkban. A háromnapos rendezvényen sztárfellépőkkel és kézműves foglalkozásokkal várják az érdeklődőket. A helyszínen a Hungarospa Thermal Hotel libás ételkülönlegességeit is megkóstolhatják. A programok részletes listáját ide kattintva olvashatja.

Tiszakécske: november 16-án, azaz szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon a fürdő éjfélig lesz nyitva. A 16 óráig érkező vendégek koktélkupont, a 16 óra után érkezők pizza kupont kapnak ajándékba. 18 és 19 órakor szaunaprogramot tartanak, 18 órától DJ Göme fog zenélni az uszodatérben, 20 órától pedig filmvetítés lesz a termálmedencénél. A programról további információkat talál a fürdő honlapján.

Cegléd: továbbra is érvényes a ceglédi fürdő felező csütörtök nevű akciója. Azaz csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a napi belépőjegyek, ebbe beleértve a teljes árú, a kedvezményes és a családi jegyeket is.

Debrecen: most szombaton, azaz november 16-án, délután Aqua Manó Party lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 14 és 17 óra között játékos versenyekkel, vízi tornával és kézműves foglalkozással várnak minden érdeklődőt a hullámmedence gyermekmedence felőli oldalán.

Győr: november 16-án (szombaton) éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Rába Quelle termálfürdő. Az este 8 és éjfél közötti program része lesz két szaunaszeánsz is.

Gyula: nem program és nem akció, de fontos lehet azoknak, akik a héten keresnék fel az AquaPalota élményfürdőt, hogy péntekig karbantartás miatt nincsenek nyitva. A fedett élményfürdő november 16-tól látogatható újra.

Igal: november 16-án és 17-én Szauna Maraton lesz az Igali Gyógyfürdőben. A hétvége alatt 4 profi szaunamester összesen 14 felöntést fog tartani. A szaunaszeánszokra 1000 forint/3 alkalom, vagy 400 forint/alkalom áron váltható kiegészítő jegy. A programról további információt talál a fürdő weboldalán.

Kecskemét: november 17-én családi napot tartanak a Kecskeméti Fürdőben. Erre a napra a fürdő játékos ügyességi programokkal, sorversenyekkel, aquafitness-szel, kézműves foglalkozásokkal készül. Ráadásul a fürdőzők között egy lackenhofi családi síhétvégét is kisorsolnak. A családi jegy (2 felnőtt, 1 gyermek/diák) ezen a napon 5500 helyett 4000 forintba kerül, a további gyerekenként fizetendő díj pedig nem 600, hanem 400 forint.

Lenti: párhuzamosan több akcióval is várja vendégeit a Lenti Termálfürdő. Aki hétfőtől péntekig egy teljes árú belépőt vásárol, az egy további jegyet ajándékba kap. A mindegyik jegytípusra érvényes 1+1 akció december 22-ig tart. Keddenként az 55 év felettieknek kínálnak kedvezményt: az élményfürdővel kombinált belépőt 50 százalékos kedvezménnyel, 1800 forintért vásárolhatják meg. A senior akció december 24-ig érvényes. Minden szombaton és vasárnap a Zala megyei lakosok 50 százalékos kedvezményt kapnak az extra kombinált belépő árából, ami így számukra 2300 forintba kerül. Ez az akció december 22-ig érvényes.

Makó: még egészen november utolsó napjáig érvényes a Hagymatikum fürdő Csongrád megyei kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy a megye lakosai hétköznap 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak fürdőbelépőt. A jogosultságukat lakcímkártyával kell igazolni.

Sárvár: ismét éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a sárvári fürdő. A program november 15-én, pénteken kerül megrendezésre, az este sztárfellépője a Happy Gang lesz. A szaunarészleg éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva ezen az estén.

Összegyűjtöttük az idei szilveszteri éjszakai fürdőzéseket, amiről ide kattintva olvashat bővebben!