• Az egyik fürdő a héten ünnepli a megnyitásának nyolcadik évfordulóját, de országszerte rengeteg szaunás programot is tartanak a következő napokban.

  • A nyugdíjasoknak érdemes csütörtökön ellátogatniuk a Zalakarosi Fürdőbe.

Fürdős programok és akciók november 19. és 24. között.

Hajdúszoboszló: a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben utószezoni csomagáron érhetőek el a NEAK által támogatott fürdőgyógyászati kezelések. A kúracsomagról minden információt megtalál a fürdő honlapján.

Tiszakécske: november 22-én, pénteken szaunaestet rendeznek a Barack Thermal Resortban. A szaunaszeánszokat 18, 19 és 20 órai kezdettel tartják és a programról további részleteket olvashat ide kattintva.

Budapest: a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben Retro Party néven rendeznek szaunaestet november 23-án, szombaton. A programon online elővételben megváltott jegyekkel lehet részt venni, erről minden tudnivalót megtalál a fürdő weboldalán.

Debrecen: november 21-én (csütörtökön) női nap lesz az Aquaticum élményfürdő szaunavilágában. Ez azt jelenti, hogy 16 órától zárásig kizárólag a hölgyek használhatják a szaunarészleget. Sőt, a hölgyek az este folyamán három szaunaszeánszon is részt vehetnek.

Győr: még december 3-ig érvényes a Rába Quelle helyi lakosoknak szóló kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy 17 óra után a győrieknek 30 százalékos kedvezményt nyújtanak a jegyárakból. Az akció a felnőtt, a gyermek, a diák és a nyugdíjas fürdőbelépőkre vonatkozik.

Igal: ezen a hétvégén is szaunaprogramokkal várja vendégeit az Igali Gyógyfürdő. A szaunafelöntéseket mindkét nap 14, 15 és 16 órakor tartják. Ezeken 1000 forint/3 alkalom, vagy programonként 400 forintos áron vehetnek részt.

Komárom: november 24-én a szaunázás szerelmeseinek érdemes lesz felkeresniük a Brigetio Gyógyfürdőt, ugyanis a nap folyamán hat alkalommal rendeznek szaunaszeánszokat. Ezek közül a legelső 11:15-kor, az utolsó 18 órakor kezdődik. A szaunaprogramokon alkalmanként 450 forintért vehetnek részt, ami a szaunarészlegbe érvényes belépő árán felül fizetendő.

Lenti: igazából karbantartási információ, de akár akciós lehetőségként is felfogható, hogy november 18. és 22. között a hidromasszázs medence nem üzemel, viszont cserébe ebben az időszakban a szimpla gyógyfürdő belépő áráért a fedett élményfürdő is használható Lentiben.

Magyarhertelend: november 23-án, a fürdő nyolcadik születésnapja alkalmából programokkal várja vendégeit a Hertelendi Termálfürdő. A nap folyamán szaunaszeánszokat tartanak a fürdőben, délután hangulatos háttérzenével szórakoztatják a fürdőzőket, 18 órától éjfélig pedig zenés éjszakai fürdőzést is rendeznek, ami éjfélig fog tartani.

Zalakaros: a nyugdíjasoknak érdemes csütörtökönként felkeresniük a Zalakarosi Fürdőt, hiszen ezeken a napokon 50 százalékos kedvezményt kapnak a komplex belépők árából. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a nyugdíjfolyósító által kiadott nyugdíjkártya, így azt ne felejtsék otthon. Az akció még egészen december 19-ig érvényes.