• Még fürdős black friday akcióra is akad példa a héten.

  • Emellett éjszakai fürdőzéseket, szaunaprogramokat és belépőjegyes kedvezményeket is tartogat november utolsó hete.

Fürdős programok és akciók november 26. és december 1. között.

Hajdúszoboszló: utószezoni csomagáron érhetők el a NEAK által támogatott fürdőgyógyászati kezelések a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben. Napi 1600 forintért négyféle kezelést és fürdőbelépőt, továbbá ajándék szolgáltatásokat és kedvezményeket kapnak a vendégek.

Tiszakécske: szerdánként jelentős kedvezménnyel látogatható a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A napi belépő mindössze 1500 forintba kerül és a fürdő étterme is akcióval várja a vendégeket. A Termál szerdáról és a fürdő további akcióiról itt talál bővebb információkat.

Budapest: november 29-én tartják a következő SzaunaPénteket a Paskál fürdőben. A program 19 órától éjfélig tart. Fontos tudni, hogy az esti rendezvényre csak online elővételben válthatók belépők, amivel kapcsolatban a fürdő weboldalán talál információkat.

Győr: november 30-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle fürdőben. Az esti program 20 órakor veszi kezdetét és éjfélig fog tartani.

Makó: ezen a héten érvényes utoljára a Hagymatikum fürdő Csongrád megyei lakosoknak szóló kedvezménye. Hétköznap a megyében élők 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak fürdőbelépőt. A jogosultságot lakcímkártyával kell igazolni.

Miskolctapolca: november 30-án télköszöntő napot tartanak a Miskolctapolca Barlangfürdőben. 13:15-től kezdődően 4 vendég szaunamester 8 szaunaszeánszot fog tartani. A szaunaprogramokon – a fürdőbelépőn és a szauna kiegészítő jegyen felül – 500 forint/szaunaszeánsz árért vehetnek részt.

Pápa: szerdánként 16:00 és 19:30 között fürdőbelépő megvásárlása nélkül, csak a szauna kiegészítő jegy (1500 forint) megváltásával szaunázhatnak a Várkertfürdőben. Az akció jövő év március 31-ig tart, de a december 18-31. közötti időszak kivételt jelent.

Sárvár: november 29-re black friday kedvezménnyel készül a sárvári fürdő. Ezen a napon az ajándékutalványaik 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a fürdő honlapján. Ehhez a Black Friday, vagy black friday kuponkódot kell megadni a rendelésnél. A megvásárolt jegyek 2 évig érvényesek, de a szilveszteri medencepartira, valamint az értékre szóló utalványokra nem érvényes az akció.

Szeged: november 27-én éjszakai fürdőzés lesz az Anna Fürdőben. A legfrissebb slágereket felvonultató zenés program 20 órától fog kezdődni.

Zalakaros: vasárnaptól csütörtökig kedvezményes áron válthatók késő délutáni belépők a Zalakarosi Fürdőben. A 17 órától megváltott, 4 órás komplex belépők ára ugyanis csak 1500 forint. Az akció december 19-ig érvényes. Csütörtökönként pedig a nyugdíjas vendégeket várják jelentős, 50 százalékos kedvezménnyel, ami a komplex belépőkre vonatkozik. Ez az akció szintén december 19-ig tart.