• Fürdőbelépők, gyógyászati szolgáltatások is vásárolhatók a Hungarospa ajándékutalványával, amivel akár szállásdíj is kiegyenlíthető.

  • Remek karácsonyi ajándék lehet a fürdőket kedvelő ismerősök, rokonok számára.

Nem mindig egyszerű helyzet a karácsonyi ajándékozás. Nehéz olyan meglepetést találni, ami nem elcsépelt és a megajándékozott rokon, ismerős, kolléga, vagy akár üzleti partner tényleg örül neki, mert valóban hasznát veszi. Viszont, ha tudjuk, hogy az illető szeret fürdőbe járni, akkor jó ötlet lehet egy fürdős ajándékutalvány.

Ezen belül is a hajdúszoboszlói Hungarospa által kínált utalvány már csak azért is ideális választásnak számít, mert rendkívül sokrétűen használható. Vásárolható belőle belépő a gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe, az Árpád uszodába, de a szezonban akár a strandfürdőbe, vagy az aquaparkba is. Ugyanakkor ezen felül minden egyéb szolgáltatásra is igénybe vehető, amit a Hungarospa kínál. Azaz például wellness- és gyógykezeléseket is lehet belőle vásárolni, de akár a társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezelések önrészének kiegyenlítésére is használható.

A Hungarospa ajándékutalvány a Hajdúszoboszlótól távolabb élők számára is praktikus ajándék, hiszen a társaság által üzemeltetett szálláshelyeken is beváltható. Azaz a Hungarospa Thermal Hotelben, a Hajdú Campingben és a Thermal Campingben is elfogadják az utalványt.

A Hungarospa ajándékutalványa kétfajta címletben – 5000 és 10 ezer forint – vásárolható meg és a kiállítás dátumától számítva egy évig érvényes.

Aqua-Palace élményfürdő

Aki karácsonyeste kap ilyen ajándékutalványt, az akár azon melegében, december 25-én és 26-án is felhasználhatja, hiszen az ünnepre programokkal is készülnek az Aqua-Palace élményfürdőben. Karácsony mindkét napján 16 órától szaunaszeánszokat tartanak a szaunavilágban. December 25-én, 20 és 22 óra között pedig zenés esti habparty lesz az élményfürdőben.

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.