• Zsúfolt hétvégéje lesz a Mikulásnak, mert több termálfürdőben is tiszteletét teszi.

  • Ezen felül gyógyászati kedvezményt, bérletakciót is kínálnak egyes fürdők, de éjszakai fürdőzéseket is tartanak.

Fürdős programok és akciók december 3. és 8. között.

Hajdúszoboszló: a szén-dioxidos szárazfürdős kezelések kedvező hatásáról már sokszor írtunk. A szén-dioxidos kezelés, más néven mofetta a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben is elérhető, ráadásul akciós áron. Ez konkrétan azt jelenti, hogy az 5 alkalomra szóló bérlet mindössze 4000 forintba kerül. Erről a lehetőségről további információkat talál a fürdő honlapján.

Tiszakécske: szerdánként akciós jegyárral várja látogatóit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A napi belépőjegy mindössze 1500 forintba kerül és a fürdő étterme is jelentős kedvezményeket kínál. A Termál Szerda nevű akció jövő év május 27-ig tart, de ez alól kivételt fog jelenteni december 25-e és január 1-je. A kedvezményről itt olvashat bővebben.

Berekfürdő: kedvezményes éves bérletek válthatók a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőbe. A helyi állandó lakosoknak kínálják a legnagyobb kedvezményt, számukra most a 2020-as éves bérlet csak 28 ezer forintba kerül. Rajtuk kívül a környékbeli települések lakói és a berekfürdői üdülőtulajdonosok is a teljes árnál olcsóbban válthatnak éves bérletet. A lehetőségről a fürdő honlapján talál meg minden információt.

Budapest: már meghosszabbítható, illetve igényelhető a Gellért és a Széchenyi fürdőkbe kedvezményes belépési lehetőséget biztosító Zsigmondy Klubkártya. Érdemes még idén igényelni, illetve meghosszabbítani a kártyát, mert ebben az esetben egy fürdőbelépőt adnak ajándékba. A klubkártyával kapcsolatos tudnivalókat itt foglaltuk össze.

Győr: kedvezményes gyógyászati csomagot kínál a Rába Quelle fürdő fizioterápiás centruma. A 60 alkalmas, tb-támogatott kúracsomag most 48 ezer forint helyett nyugdíjasoknak 20 ezer, aktív korúaknak 25 ezer forintba kerül. Az akció december 2. és 20. között érvényes.

Igal: december 8-án, azaz vasárnap Mikulás Party lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon a 10 év alattiak számára ingyenes a belépés. Ráadásul a gyerekeket játszóházzal, bábműsorral, ingyenes programokkal várják és 14 órától a Mikulás és krampusza is tiszteletét teszi a gyógyfürdőben.

Komárom: december 7-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Az éjszakai program 20:30-tól éjfélig tart, s a vendégek akár három szaunaszeánszon is részt vehetnek. Az esti fürdőbelépő 1700 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 2200 forint, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 450 forintért vehetnek részt.

Makó: december 7-re gyerekprogramokkal készül a Hagymatikum fürdő. 10:30-tól lufihajtogató bűvésszel találkozhatnak a gyerekek és napközben kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek. Ráadásul a Mikulás is ellátogat ezen a napon a fürdőbe.

Pápa: a hétvégén sok fürdőt útba fog ejteni a Mikulás és ez alól a Várkertfürdő sem lesz kivétel. Erre 13 és 17 óra között kerül majd sor és ezen a napon a gyerekek számára ingyenes a belépés.

Sárvár: december 6-án éjszakai fürdőzés lesz a sárvári fürdőben. A program 19 órakor veszi kezdetét és a szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig tart nyitva. A zenés éjszakai fürdőzésre 1900 forintért váltható belépő.

Zalakaros: Mikulás-hétvégét rendeznek december 7-én és 8-án (szombaton és vasárnap) a Zalakarosi Fürdőben. A gyerekeket mindkét nap kreatív kuckóval, vízi vetélkedővel, gyerek discóval várják a beltéri gyermekvilágban.