• Ezen a héten a fürdők szaunaprogramokkal és különleges éjszakai fürdőzésekkel is várják az érdeklődőket.

  • Karácsony előtt még jó akciókat is el lehet csípni.

Fürdős akciók és programok december 10. és 15. között.

Hajdúszoboszló: év végéig még érvényes a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő NEAK által támogatott kezelésekre vonatkozó akciója. Ez azt jelenti, hogy hétköznapokon napi 1600 forintért négyféle kezelést, fürdőbelépőt, ajándék gyógyteát, vagy ásványvizet, uszodabelépőt ad a fürdő.

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdő szerdánként jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket. A fürdőbelépő csak 1500 forintba kerül és a fürdő étterme is akcióval készül ezekre a napokra. A szerdára eső ünnepnapokon nem lesz érvényes az akció (december 25-én és január 1-jén), azaz idén még ezen és a jövő héten lehet kihasználni a Termál Szerda kedvezményt.

Budapest: december 13-án SzaunaPéntek lesz a Paskál fürdőben. A program 19 órától 23:45-ig tart és óránként tartanak szaunafelöntéseket. 19:45-ig minden szolgáltatást használhatnak a vendégek, majd zárásig a kinti medencét és a pihenőtereket vehetik igénybe.

Debrecen: december 14-én és 15-én szaunamaraton lesz az Aquaticum szaunavilágában. A két nap alatt összesen 24 szaunaszeánszot tartanak 11 és 19 óra között.

Hajdúböszörmény: december 11-én szaunaszeánszokkal várja vendégeit a Bocskai Gyógyfürdő. A szaunaprogramokat 17:45-kor, 18:30-kor és 19:15-kor tartják. Egy felöntésen 600 forintért, mindhármon 1390 forintért vehetnek részt.

Kecskemét: december 14-én, azaz szombaton esti fürdőzést rendeznek a Kecskeméti Fürdőben. A zenés program 21 órakor kezdődik és a medencéket csak 0:30-kor zárják. A belépő 14 év felett 1300 forintba, 14 év alatt 900 forintba kerül. A szaunavilágba is érvényes esti jegy ára pedig 1700, illetve 1300 forint lesz.

Lenti: még ezen és a jövő héten érvényes a Lenti Termálfürdő kedvezményei közül az 1+1 és a Zala megyei akció. Előbbi azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig minden teljes árú belépő mellé egyet ajándékba adnak. A Zala megyei kedvezmény pedig hétvégén érvényes: a megyében élők 50 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak extra kombinált belépőt, aminek az ára így 4600 forint helyett 2300 forint.

Székesfehérvár: évzáró salsás medencés estet rendeznek az Árpád Fürdőben. Medencés animációk, ruedák, táncok közt pedig lehet jót szaunázni, pancsolni, kicsit kipihenni az évet. A buli előtt két remek workshopot is tartanak, új bachata kombinációkkal és egy hangulatos salsa rueda órával.

Zalakaros: már csak december 19-ig érvényes a Zalakarosi Fürdő nyugdíjas csütörtök nevű akciója. Ennek keretében csütörtökön a nyugdíjas vendégek 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex napi belépőjegyet. Aki szeretné kihasználni a kedvezményt, az semmiképpen ne felejtse otthon a nyugdíjfolyósító által kiadott nyugdíjkártyáját.