• Az év utolsó napjaiban biztosan nem fognak unatkozni a tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdőbe látogató vendégek.

  • Szaunaprogramokat, gyerekfoglalkozásokat és éjszakai fürdőzést is rendeznek.

Tiszakécskén a Barack Gyógy- és Élményfürdőben összesen tíz medence áll a vendégek rendelkezésére. Ezek közé tartozik úszómedence, élménymedence, gyógyvizes ülőmedence, valamint gyerekmedence. Mindezeken felül egy színvonalas szaunavilág is található a létesítményben. Már önmagában ezek is remek kikapcsolódási lehetőséget jelentenek, viszont a fürdő egyik erősségének számít a gazdag programkínálat, ami miatt az ünnepi időszakban igazán érdemes lesz ellátogatni Tiszakécskére.

A szaunavilágban finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, gőzkamra, sószoba, Kneipp-taposó, merülőmedence és homokfürdő pihenő is található. December 20-án, pénteken pedig karácsonyi szauna estet is rendeznek. 18, 19 és 20 órai kezdettel jégvirágos, citromos-gyömbéres, narancsos-csokoládés felöntéseken vehetnek részt a szaunázás kedvelői. Ráadásul az év hátralévő részében – december 21., 22., 29. és 30. – is tartanak még szaunaprogramokat.

A kisgyerekes családoknak is jó karácsonyi, illetve két ünnep közötti program lehet a fürdő felkeresése, ugyanis december 25. és 30. között minden egyes nap családi animációs programokat tartanak. A gyerekek találkozhatnak Csöpivel, a fürdő kabalájával, valamint vízi aerobic, manós torna, lurkó klub, családi vízi bajnokságok, vízi fogócskák és még sok más program biztosítja a kikapcsolódást.

A Barack Gyógy- és Élményfürdő idei utolsó éjszakai fürdőzését december 30-án, hétfőn tartják. A 16 óráig érkező vendégek koktél kupont, a 16 óra után betoppanók pedig pizza kupont kapnak ajándékba. Ezen a napon 18 és 19 órakor lesznek a szaunaszeánszok, így érdemes ezzel is kiegészíteni az éjfélig tartó esti fürdőzést, ami alatt 20 órakor filmvetítés is lesz a termálmedencénél.

A programokról további részleteket olvashat a fürdő honlapján.

Barack élményfürdő Tiszakécske

Megvett már minden karácsonyi ajándékot?

Akár egy üdülés, vagy fürdőbelépő, esetleg bérlet is lehet karácsonyi ajándék. Nem elcsépelt, kényelmesen beszerezhető és biztosan nagy örömet okoz a megajándékozottnak. A Barack Thermal Resort többféle ajándékutalványt is kínál. Konkrét szálláscsomagok, fürdőbelépők, szaunabelépők, bérletek is megvásárolhatók ebben a formában, de értékalapú szállásutalványt is kínálnak. Az online is megvásárolható utalványok akár egy évig érvényesek. Itt minden információt megtalálhat az ajándékutalványaikról.

Barack termálfürdő TiszakécskeA cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.