• Szaunaszeánszokkal, esti fürdőzéssel és gyerekprogramokkal is várják a karácsonykor érkező vendégeket a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban.

  • Érdemes online elővételben megvásárolni a belépőjegyeket.

Egyre jellemzőbb, hogy az emberek karácsony idején is szeretnek kimozdulni otthonról. Jól mutatja ezt, hogy évről évre többen töltik szállodában az ünnepet, illetve sokan már karácsony két napján is valamelyik fürdő felé veszik az irányt.

Egy karácsonyi fürdőzésre jó lehetőséget kínál a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum is, hiszen az ünnepi időszakban minden egyes nap nyitva tartanak. Pusztán annyira változásra kell készülni, hogy december 24-én az Aqua-Palace élményfürdő, a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és az Árpád uszoda is a megszokottnál kicsit korábban, 17 órakor zár. Karácsony két napján és a két ünnep között pedig a megszokott nyitvatartás szerint várják a vendégeket.

December 25-én és 26-án programok is lesznek az Aqua-Palace élményfürdőben. Mindkét nap 16 órától szaunaszeánszokat tartanak a szaunavilágban. December 25-én 20 és 22 óra között pedig karácsonyi hóparty néven habpartyval egybekötött zenés esti fürdőzést rendeznek az élményfürdőben.

Kisgyerekes családoknak remek választás ilyentájt is az Aqua-Palace, hiszen december 26. és 31. között minden nap 14 órától Miki Mini Party, azaz zenés-táncos animációs foglalkozás lesz az élményfürdőben.

Érdemes tudni, hogy a Hungarospa weboldalán 30 napra előre lehetőségük van online jegyvásárlásra is. A fürdő webshopjában akár már karácsonyra is megválthatják a belépőjüket, amit bankkártyával ki is tudnak fizetni.

Szintén lényeges tudnivaló, hogy a Hungarospa fürdőegységei szilveszterkor és az év első napján is nyitva lesznek. Viszont a szilveszter éjszakai fürdőbulira már elővételben elfogytak a belépőjegyek.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilág családbarát

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.