• Meglepően sok fürdős program lesz a következő napokban.

  • Gyerekprogramokkal, szaunafelöntésekkel, éjszakai fürdőzésekkel várják számos fürdőben a vendégeket.

Fürdős programok és akciók december 24. és 29. között.

Hajdúszoboszló: december 25-én és 26-án karácsonyi programokkal várják az Aqua-Palace élményfürdőbe érkező vendégeket. Mindkét nap 16 órától szaunaszeánszokat tartanak, 26-án 14 órától Miki Mini Party néven zenés-táncos animációs foglalkozás lesz a gyerekeknek. Szintén 26-án 20 és 22 óra között pedig habpartyval egybekötött zenés esti fürdőzésen is részt vehetnek a vendégek.

Tiszakécske: érdemes karácsonykor és a két ünnep között is ellátogatni a Barack Gyógy- és Élményfürdőbe, ugyanis december 25. és 30. között minden napra családi animációs programokkal készülnek. Tornával, vizes játékokkal, lurkó klubbal szórakoztatják a vendégeket, akik Csöpivel, a fürdő kabalájával is találkozhatnak. A fürdő programjairól további információkat talál ide kattintva.

Debrecen: a kisgyerekes szülőknek kiváló két ünnep közötti program lehet az Aquaticum mediterrán élményfürdő felkeresése, ugyanis ezen a héten pénteken, szombaton és vasárnap is Aqua Manó Partyt rendeznek a fürdőben. A programok közé tartozik a zumba fitnesz, a vízi kincskereső verseny és a különféle kézműves foglalkozások. A program mindhárom nap 14-től 17 óráig tart.

Győr: december 28-án (szombaton) és december 29-én (vasárnap) ünnepi éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. A program mindkét nap 20-tól 24 óráig tart. 21:30-kor és 22:30-kor szaunafelöntések is lesznek.

Igal: a gyógyfürdő december 24-én és 25-én zárva lesz, viszont 26-tól aqua-fitnesszel, meghitt szaunaszeánszokkal és több meglepetés műsorral várják az ünnepi időszakban Igalra érkező vendégeket.

Leányfalu: 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a Leányfalui Termálfürdőbe szóló 20 és 50 alkalmas, valamint éves bérletek. Az akció december 31-ig tart. Ezen felül december 27-én és 28-án, 20 óra és éjfél között éjszakai fürdőzést is tartanak.

Lenti: gondoltak a kisgyerekkel érkező vendégekre a Lenti Termálfürdőben, ezért december 23. és 31. között (december 24. és 26. kivételével) Csillagszóró Kölyök Klub néven változatos gyermek- és családi programokat tartanak. Ezekről minden információt megtalál a fürdő honlapján.

Makó: a téli szünetre szóló akciót hirdetett a Hagymatikum fürdő. Január 5-ig minden Csongrád megyei, 14 éven aluli gyermek számára 500 forintba kerül a napi belépő. Ezen felül a fürdő ebben az időszakban 10 százalék kedvezményt biztosít a 10+2 alkalmas bérletek árából is.

Martfű: december 27-én (pénteken) szaunaestet tartanak a Martfű Termál Spában. 20 órától sós bőrradírral, tejszínes bőrápolással és aromás felöntéssel várják a szaunázást kedvelő vendégeket.

Miskolctapolca: december 28-án (szombaton) előszilveszteri retro party lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. Este 8 és éjfél között a jó hangulatról DJ gondoskodik és szaunaszeánszokkal is készül a fürdő.

Zalakaros: általában a Zalakarosi Fürdő is gyerekprogramokkal készül a tanítási szünetek idejére. Nem lesz a mostani sem kivétel ez alól, hiszen december 26. és 31. között minden nap 11 órától 16 óráig tartanak a gyerekfoglalkozások. Ezen felül december 27-én (pénteken) exkluzív szaunaprogramokkal is várják az érdeklődőket. 11 óra és 19 óra között összesen 25 (!) szaunafelöntés lesz a fürdő vadonatúj szaunarészlegében.