• Sok helyen animációs programokkal várják a kisgyerekes családokat még ezen a héten.

  • Egyes fürdőkben kedvezményekkel és szaunaprogramokkal indul a 2020-as esztendő.

Fürdős programok és akciók 2019. december 31. és 2020. január 5. között.

Hajdúszoboszló: január elsejétől ismét lesz Kajla akció a Hungarospa fürdőben. A Kajla útlevelet az iskolákban kapták meg a diákok és az ezt felmutatóknak 25 százalék kedvezményt nyújtanak az Aqua-Palace élményfürdő diák belépőjének árából. Az akció június 30-ig tart.

Tiszakécske: a Barack Thermal Resort szaunavilágában rendszeresek a szaunaprogramok és az első 2020-as szaunafelöntésekre sem kell sokat várni: már  január 2-án, 4-én és 5-én is tartanak ilyen programokat. Csütörtökön és szombaton 18 és 19 órakor, vasárnap 16 és 17 órai kezdettel. További részleteket itt olvashat.

Budapest: szilveszterkor nem érnek véget az Aquaworld élményfürdő szünidei animációs programjai. Január első öt napján ugyanis szintén délelőttől délutánig gyermekfoglalkozásokkal várják a vendégeket. Mókás kincshalászattól kezdve az aquafitnessen át és arcfestésig bezárólag sokféle programmal készülnek az élményfürdő animátorai.

Cegléd: a Kajla útlevelek a ceglédi fürdőben is kedvezményt biztosítanak. Január 6-ig a Kajla útlevéllel érkező vendégek számára 10 százalékos kedvezményt biztosítanak a családi fürdőbelépők árából.

Igal: már szinte hagyománya van a szilveszternapi fürdőbuliknak Igalon. Idén sem lesz ez másként, ezért érdemes 9 és 15 óra között felkeresni a gyógyfürdőt. Az első száz vendéget egy pohár pezsgővel várják, a kültéri termálmedencénél pedig DJ Ábel biztosítja a jó hangulatot. Két sztárvendég is ellátogat az Igali Gyógyfürdőbe: 11 órától Szabó Ádám, 12 órától Weisz Viktor ad majd koncertet. Azt viszont fontos megemlíteni, hogy ezen a napon a pénztár 14 óráig, a fürdő pedig 15 óráig tart nyitva.

Leányfalu: aki szeretne kedvezményes áron bérletet vásárolni a Leányfalui Termálfürdőbe az siessen, mert a 15 százalékos kedvezmény már csak december 31-ig érvényes. A kedvezmény a 20 és 50 alkalmas, valamint az éves béreltre érvényes.

Magyarhertelend: január 4-én (szombaton) Kubai Szauna Nap lesz a Hertelendi Termálfürdőben. 15:30-tól kezdődően hat karibi hangulatú szaunaprogrammal várják a vendégeket.

Makó: január 5-ig minden Csongrád megyei, 14 év alatti gyermek számára mindössze 500 forintba kerül a Hagymatikum fürdőbe szóló napi belépőjegy. Erre az időszakra egy másik akció is érvényes: 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg a 10+2 alkalomra szóló bérletek.

Sárvár: a tanítási szünet végéig tartanak a gyermekprogramok a sárvári fürdőben. Azaz ezen a héten minden nap 11 órától kezdődően animációs programokon vehetnek részt a gyerekek a fürdő játszóházában.