• Épp csak elkezdődött az év, de a fürdők máris többféle akcióval és programmal várják a vendégeket.

  • Ismét elérhető Sárváron a nyugdíjas kedvezmény, Hajdúszoboszlón az iskolásokat várják akcióval és több fürdőben éjszakai programot is rendeznek.

Fürdős programok és akciók január 7. és 12. között.

Hajdúszoboszló: a tanulóknak szóló akciót hirdetett a Hungarospa fürdő. A gyerekek által korábban, az iskolában megkapott Kajla útlevél ugyanis fél éven át kedvezményt biztosít a számukra. Egészen pontosan az Aqua-Palace élményfürdőbe 25 százalékkal olcsóbban válthatnak diák belépőt. A Kajla kedvezmény június 30-ig érvényes.

Tiszakécske: az éjszakai fürdőzések kedvelőinek jó hír, hogy a Barack Gyógy- és Élményfürdő január 11-én megtartja az idei első esti fürdős programját. A 16 óráig érkezők koktél kupont, a 16 óra után érkezők pedig pizza kupont kapnak ajándékba. Ezen a napon négy szaunafelöntést is tartanak, este pedig filmvetítés lesz a termálmedencénél. A fürdő éjfélig tart nyitva.

Agárd: január elsejétől újra elérhető az Agárdi Termálfürdő Fejér megyei nyugdíjasoknak szóló akciója. Ennek keretében a 60 kezelésből álló tb-s csomagot 21 ezer forintért vehetik igénybe. A gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasok még ennél is jobban járnak, ugyanis számukra ugyanez a kúracsomag csak 18 ezer forintba kerül. A tb-s akció február 29-ig érvényes.

Győr: január eleje óta ismét elérhető a Rába Quelle fürdő gyógyászati akciója. A napi 4 fajta kezelést 15 alkalommal biztosító kúracsomag 70 500 forint helyett a nyugdíjasok számára mindössze 21 ezer forintért, az aktív korúaknak 27 ezer forintért vehető igénybe. A kedvezmény visszavonásig érvényes.

Komárom: január 11-én 20:30-tól éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőbelépő 1700 forintba, a szaunarészlegbe is érvényes jegy 2200 forintba kerül, a szaunaprogramokon pedig alkalmanként 550 forintért vehetnek részt. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

Leányfalu: meghosszabbította a bérletvásárlási akcióját a Leányfalui Termálfürdő! Január 15-ig 15 százalékos kedvezményt nyújtanak a 20 és 50 alkalmas, valamint az éves bérletek árából.

Lenti: tüzes hétvégékkel indítja az évet a Lenti Termálfürdő. Ez azt jelenti, hogy januárban és februárban péntektől vasárnapig 15, 16 és 17 órakor szaunaszeánszokkal várják a forróságot kedvelő vendégeket. A szaunaprogramokon való részvételhez a szaunavilág használatát tartalmazó jegy szükséges, az egyes felöntésekre pedig alkalmanként 500 forintba kerül a belépő.

Magyarhertelend: ismét elérhetőek a település termálfürdőjének hétköznapi akciói. Hétfőnként szaunabelépő vásárlása esetén az egész napos fürdőbelépő árából 50 százalékos kedvezményt nyújtanak. Keddenként féláron adják az egész napos fürdőbelépőket. Csütörtökönként pedig a napi belépő árának felét levásárolhatják a fürdő éttermében.

Sárvár: ettől a héttől újraindul a sárvári fürdő nagy sikerű akciója, a Nyugdíjas Kedd. Ez azt jelenti, hogy minden kedden az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek mindössze 1100 forintért vásárolhatnak egész napos fürdőbelépőt. A keddi akció egészen június 9-ig tart.