• Több termálfürdőben is szilveszteri éjszakai fürdőzéssel búcsúztatják a 2019-es évet.

  • Ez többnyire nem pusztán meghosszabbított nyitvatartást jelent, hanem esti zenés programokat, sztárfellépőket és akár vacsorát is.

  • A szilveszteri jegyárak 4.900 és 21.900 forint között szóródnak.

Nem volt ez mindig így, de az utóbbi években egyre nagyobb az év végi pezsgés a hazai termálfürdőkben. A két ünnep között rengetegen látogatnak el akár egy-egy napra is valamelyik kedvelt fürdőhelyre. Ezen belül pedig sokan kifejezetten a szilveszteri éjszakai fürdőzéseket keresik.

Talán kicsit korainak tűnik, hogy már most írunk erről, viszont aki szilveszteri fürdőzésen venne részt, annak nem árt előre tervezni. Különösen akkor, ha olyan fürdőbe látogatna el, ahol nagyobb szabású rendezvénnyel készülnek szilveszterre. Aki december 31-én délután ébred, hogy fürdőben töltené az estét, az jó eséllyel már rég elkésett.

Összegyűjtöttünk ezért néhány olyan termálfürdőt, ahol már beharangoztak valamilyen esti programot 2019. december 31-re.

Budapest-Aquaworld: a fővárosi élményfürdőben 21:30-kor kezdődik a szilveszteri fürdőzés és egészen 2:30-ig fog tartani. Gazdag programkínálatot ígérnek: élő koncertet, tűzzsonglőröket, éjféli lézershow-t, valamint éjféli menüt. A jegyárak nem éppen olcsók, egy felnőtt belépő 19.900, a gyermek jegy 14.990 forintba kerül.

Ceglédi Fürdő: a medencés party 20 órakor kezdődik és éjjel 3-ig tart. A zenét DJ biztosítja, a vendégeket welcome drinkkel várják, éjfélkor pedig pezsgő és virsli is lesz. A szilveszteri medencés bulira 4900 forintba kerül a belépő.

Hajdúszoboszló – Hungarospa: évek óta nagy hagyománya van a szilveszteri habpartynak, amit majd az Aqua-Palace fedett élményfürdőben tartanak. Az esti program 20 órától hajnali 4-ig tart. (UPDATE: már telt házas a rendezvény)

Makó – Hagymatikum fürdő: az impozáns makói fürdőben is lesz szilveszteresti program, méghozzá 19 óra és hajnali 4 óra között. Táncelőadással, artista bemutatóval, habpartyval, DJ-vel, svédasztalos vacsorával és éjféli menüvel várják a vendégeket. Többféle belépőt kínálnak, a partyjegy 17.900 forintba kerül, a szaunahasználatot és a korlátlan pezsgőfogyasztást is tartalmazó VIP jegy ára pedig 21.900 forint. 14 éves korig gyermekbelépő is váltható 13.900 forintért.

Szilveszter éjszakai fürdőzés

Sárvári fürdő: szilveszteri medencepartyval készülnek a szilveszterre Sárváron is. A 20 óra és a hajnali 4 közötti program érdekessége, hogy egyszerre két helyen rendezik: a gyógyfürdőben és a családi élményfürdőben. Az este folyamán légtornászok és Oláh Gergő is fellép, valamint svédasztalos vacsorára is lehetőség van. A szilveszter esti fürdőbelépő 14 éves kor felett 10.900 forintba, 3-14 éves kor között 4.900 forintba kerül. A vacsorát is tartalmazó jegyek ára pedig 19.900, illetve 9.900 forint.

Szentgotthárdi fürdő: az itteni éjszakai fürdőzésről egyelőre annyit lehet tudni, hogy 20 órától hajnali 3-ig fog tartani.

Tamási Termálfürdő: a szilveszteri buli 20 órakor kezdődik és hajnali 4-ig tart, az este sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy lesz. DJ-vel, szaunafelöntésekkel, éjféli pezsgőzéssel is készülnek az év utolsó napjára. A szilveszteri belépő ára 7.990 forint, vacsorával együtt 11.980 forint.

Zalakarosi Fürdő: 21 órától hajnali 4-ig tart a zalakarosi szilveszteri fürdőzés. A rendezvényen a zenét Éder Gabee és zenekara biztosítja, 22 órakor pedig egy sztárvendég, Danics Dóra is fellép. Éjfélkor tűzijáték is lesz, valamint virslivel és pezsgővel kínálják majd a fürdőzőket. December 15-ig a jegyek ára 8.900 forint.

Mindezeken felül a szilveszteri fürdőzést keresőknek megemlítjük, hogy az egerszalóki Nosztalgia Strandfürdőben ugyan külön programot nem rendeznek, de ezen a napon éjjel 1-ig lesznek nyitva. Aki egy kis szilveszter esti szabadtéri fürdőzésre vágyik, annak ez nagyon jó választás lehet.