Fürdős programok és akciók július 2. és 7. között.

  • Jó néhány program közül válogathatnak ezen a héten a vendégek, hiszen éjszakai fürdőzés, szaunahétvége, gyerekprogramok egyaránt lesznek.

  • Sőt, az egyik fürdőben boxgála, máshol az X-Faktorból megismert sztárfellépő műsora tekinthető meg.

Berekfürdő: július 6-án, azaz szombaton tartják az idei szezon második – éjszakai fürdőzéssel egybekötött – fürdőbálját Berekfürdőn. 21 órától Best of Geszti élő nagykoncerttel várják az érdeklődőket, majd DJ Olasz biztosítja a zenét. Az esti programra 2000 forintba kerül a belépő.

Budapest – Dagály és Palatinus fürdők: július 6-án és 7-én mindkét fővárosi fürdőben vidám gyermekprogramokkal várják a vendégeket. Ezek mindkét helyen 10-től 17 óráig tartanak. A programok közé tartozik a kvízjáték, a mini disco, az aquafitnesz, a családi vízi párbaj, az arcfestés és a csillámtetoválás.

Debrecen: az előttünk álló hétvégén (július 6-7.) nyári szaunaparty lesz az Aquaticum fürdő szaunavilágában. Két nap alatt nyolc szaunamester összesen 24 szaunaprogramot fog tartani. A szaunapartyról további információkat talál a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: július 5-én és 6-án éjszakai fürdőzést rendeznek a Hungarospa fürdő strandján, a program 21 órától éjfélig tart. A hétvégén napközben is érdemes lesz ellátogatni a fürdőbe, ugyanis szombaton 16 órától a tavalyi X-Faktorból megismert Taka, vasárnap 16 órától pedig a Feeling tánciskola lép fel a fürdő nagyszínpadán.

Igal: ezen a hétvégén sem fognak unatkozni az Igali Gyógyfürdő vendégei, hiszen változatos programokkal készül a fürdő. Szombaton éjszakai fürdőzést tartanak. Az éjfélig tartó zenés rendezvényen fényszínházzal és lézer-show-val szórakoztatják a fürdőzőket. Vasárnap pedig családi nap lesz: 10 éves kor alatt a belépés ingyenes. A fürdőben ugráló vár, trambulin, játszóház, arcfestés, lufihajtogatás és bábműsor várja a gyerekeket.

Miskolctapolca: július 6-án családi nap lesz a Miskolctapolcai Strandfürdőben, ebből az alkalomból csúszdás ugrálóvár, vízenjáró gömb, aquafitnesz, vízi vetélkedők biztosítják a kikapcsolódást. Július 7-én pedig a Selyemréti Strandfürdőben tartanak születésnapi programokat. Ezek közé tartozik a víz dodzsem, az AirTrack szabadedzés, a búvárkodás, az aquafitnesz és a kerékpáros extrémsport bemutató.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: ne feledjék, hogy a Fürdőház wellness részlege mostantól egy darabig zárva tart és jövő héten pár napig a Júlia Fürdő sem látogatható – erről itt írtunk. Az éjszakai fürdőzések kedvelőinek jó hír, hogy Sóstógyógyfürdőn erre egész nyáron, heti két alkalommal is lehetőség nyílik. Az esti fürdőzésre minden szerdán és pénteken 21 órától a Parkfürdőben kerül, a fürdő egészen éjjel 2-ig tart nyitva.

Sárvár: július 5-én, pénteken éjszakai fürdőzésre kerül sor a Sárvári Termálfürdőben. Az esti fürdőzés szokás szerint éjjel 2-ig tart.

Zalakaros: július 5-én boxgálát rendeznek a Zalakarosi Fürdőben. A nap sztárvendége Erdei Zsolt és Dietz Gusztáv lesz. Ugyanezen a napon 15 órától a Kannavirág szépségkirálynő-választás jelöltjei is felvonulnak a fürdőben.