• A Fürdőház wellness részlegében végeznek felújítási munkálatokat, de a városközpontban található Júlia Fürdőben is lesz egy rövidebb karbantartási szünet.

  • Utóbbi csak négy napot vesz igénybe.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn a Hotel Fürdőházhoz egy – külső vendégek által is látogatható – fürdőrészleg is tartozik. Hamarosan, július elsején azonban felújítási munkák kezdődnek a fürdőegységben.

Ennek során a szaunák, a zuhanyzók, a szaunák előtti tér szellőzőrendszere, az öltözők vizesblokkjai, valamint a csobbanómedencék burkolata újul meg.

A munkálatok várhatóan két hónapot vesznek igénybe, s így a Fürdőház wellness részlegét majd szeptember elsejétől vehetik újra birtokba a vendégek. Azonban júliusban és augusztusban is várja a fürdőzőket Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, továbbá a Tófürdő, a belvárosban pedig a Júlia Fürdő.

A tavaly megújult Júlia Fürdő vendégei is készüljenek arra, hogy a szükséges karbantartási feladatok miatt egy négynapos leállás ebben a termálfürdőben is lesz. Erre július 8. és 11. között – hétfőtől csütörtökig – kerül sor, a fürdő majd július 12-től látogatható újra.

Sóstó Fürdőház