Fürdős programok és akciók július 9. és 14. között.

  • Ezen a héten több fürdőben is sztárfellépők szórakoztatják a vendégeket.

  • Lesz ahol sárkányhajó versenyt, illetve EU-s napot is tartanak.

Budapest: július 12-én ismét SzaunaPénteket rendeznek a Paskál Fürdőben. 19 órától 19:45-ig a fürdő összes szolgáltatása a vendégek rendelkezésére áll, majd a kinti strandmedence és a pihenőterek használhatók. Az este folyamán óránként tartanak szaunaszeánszokat. A belépő 4000 forintba kerül, amit kizárólag online elővételben lehet megvásárolni.

Cserkeszőlő: július 12-én ás 13-án immár 13. alkalommal rendezik meg a Cserke Vitéz Napokat. A programokat a sportpályán tartják, de a szombati vitéz és úrhölgy választás, valamint a vitézségi játékok a fürdőben kerülnek megrendezésre.

Debrecen: július 14-én (vasárnap) Aqua Manó Party lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 14 órától állatos kvízzel, aqua zumbával, vízi játékokkal várják az érdeklődőket.

Gyula: július 13-án (szombaton) zenés programmal várja vendégeit a Várfürdő. A Hello Summer nevű rendezvény sztárvendége Voksán Virág, házigazdája DJ Bálint G. lesz.

Hajdúszoboszló: július 12-én ás 13-án, azaz pénteken és szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Hungarospa strandján. Az esti program mindkét nap 21 órától éjfélig tart. Ezen felül szombaton 16 órától az X-Faktorból megismert Szekér Gergő, vasárnap 16 órától az Eastsiders Hiphop Tánciskola lép fel a strandi színpadon.

Igal: július 12. és 14. között tartják az Igali Fürdő Napokat. A háromnapos rendezvény során olyan ismert fellépők teszik tiszteletüket a fürdőben, mint Sári Évi, Bereczki Zoltán és Péter-Szabó Szilvia, de aquafitnesz, gyermekműsorok és utcabál is lesz a programok sorában. Erről további részleteket talál Igal honlapján.

Mezőkövesd: idén július 13-14-én kerül megrendezésre a Zsóry Fesztivál. Szombaton többek között a Desperado, Betty Love és a Groovehouse lép fel a fürdőben, 21 órától pedig a Neoton nagykoncert veszi kezdetét. Vasárnap 21 órától pedig Rúzsa Magdi ad nagykoncertet a fürdő színpadán.

Nyíregyháza: július 13-án a sóstói csónakázó tavon negyedik alkalommal rendezik meg a sóstói Sárkányhajó versenyt. A 10 órakor kezdődő versenyen 18 csapat méri össze az erejét. A Júlia Fürdő látogatóinak fontos információ, hogy ezen a héten – július 8. és 11. között – karbantartás miatt zárva tart a termálfürdő. A Júlia Fürdő péntektől látogatható újra.

Tiszakécske: a Barack Thermal Resortban ezen a hétvégén Sör-Fürdő Fesztivál lesz. Mindkét nap sörversenyekkel és animációs programokkal várják az érdeklődőket. Szombaton 15 órától a Ricky and the Drunken Sailor, vasárnap 15 órától a New Level Empire fog fellépni a fürdőben.

Túrkeve: július 11-én (csütörtökön) Csobbanj Európával napot tartanak a Túrkeve Termál- és Élményfürdőben. Ezen a napon a 14 év alattiak számára ingyenes a belépés, ráadásul egy ugrálóvárat is felállítanak. A fürdő területén lévő sátorban pedig európai uniós információkkal és játékokkal várják az érdeklődőket.