• Tíz ország erős emberei mérik össze erejüket a hétvégén Lentiben.

  • A világbajnokság a fürdőbe megváltott belépőjeggyel látogatható.

  • Nyáron is több akcióval várják a Lenti Termálfürdőbe érkező vendégeket.

Július 13-14-én a Lenti Termálfürdő ad otthont az Erős Emberek Világbajnokságának (Ultimate Strongman Team World Championship – U105 kg). A versenyen két nap alatt hét versenyszámban mérik össze az erejüket az erős emberek.

Ezek közé tartozik majd többek között a kamionhúzás, a 110 kg-os izlandi kereszt cipelés, a 800 kg-os traktorkerék forgatás, a vikingnyomás és a vasgolyóval guggolás is.

A megmérettetésen tíz ország húsz versenyzője képviselteti magát. Az ünnepélyes megnyitót szombaton 15:30-kor tartják, aznap a versenyek 16 órakor kezdődnek. Vasárnap 10:30-tól indulnak a versenyek, az eredményhirdetésre pedig 17 órakor kerül sor. Az erős emberek versenyéről további információkat talál a fürdő honlapján.

Erős ember világbajnokság LentiUgyanakkor nem csak a fenti program miatt érdemes ellátogatni Lentibe, hiszen a termálfürdő több akcióval is várja a vendégeket. Ezek közé tartozik a Helló Nyár – Helló Családok nevű kedvezmény, aminek keretében a családi belépők árából 15 százalékos kedvezményt adnak. Az akció augusztus 30-ig tart.

Hétköznapokon a fiatalokat is egy külön kedvezménnyel várják. A gyerekek és a diákok ugyanis hétfőtől péntekig 25 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőt. Ez az akció augusztus 31-ig tart.

Nyáron is érvényes a Lenti Termálfürdő Nyugdíjas Kedd akciója. Ez azt jelenti, hogy keddenként az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 50 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak élményfürdővel kombinált belépőt. Ez a kedvezmény egészen az év végéig érvényes.

Szerdánként sokat ér egy Zala megyei lakcímkártya, hiszen a hét harmadik napján a megyében élőknek nyújtanak 50 százalékos kedvezményt az élményfürdővel kombinált belépők árából. A Zala megyei kedvezmény augusztus 31-ig vehető igénybe.

A fürdőről és kedvezményekről további információkat olvashatnak ide kattintva.

Lenti gyógyfürdő