Fürdős programok és akciók július 16. és 21. között.

  • Már a nyár második felére fordulunk rá és a fürdők programkínálatára nem lehet panasz.

  • Családi naptól kezdve a fürdőfesztiválon át a zenés éjszakai fürdőzésig bezárólag sokféle rendezvénnyel készülnek a fürdők.

Budapest: július 21-21-én, azaz szombaton és vasárnap vizes mókával várja vendégeit a Paskál Gyógy- és Strandfürdő. Kvízzel, szárazföldi és vízi játékokkal, aquafitnesszel, mini discóval, arcfestéssel és csillámtetoválással készül a fürdő.

Cserkeszőlő: a megyejáró fesztivál keretén belül a héten két alkalommal is – csütörtökön és vasárnap – néptánc együttesek és egy fúvószenekar lép fel a cserkeszőlői fürdőben. A fellépők Baszkföldről, Csehországból, Lengyelországból, Litvániából és Spanyolországból érkeznek.

Hajdúszoboszló: ezen a héten pénteken és szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz a Hungarospa strandján. A fürdőzés mindkét nap 21 órakor kezdődik és éjfélig tart. Ezen felül július 20-án, azaz szombaton 16 órától Singh Viki ad koncertet a strandi színpadon, vasárnap pedig szintén 16 órától az Estella hastáncstúdió műsora tekinthető meg ugyanitt.

Igal: július 21-én (vasárnap) családi napot rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon 10 éves kor alatt a belépés ingyenes. A gyerekek nagy örömére a fürdő vasárnapra ugráló várral, trambulinnal, játszóházzal, arcfestéssel, lufihajtogatással is készül, de a Libavonat zenekar is fel fog lépni a zenés gyerekműsorával.

Kaposvár: a nyár végéig tartó gyógyászati akciót hirdetett a Virágfürdő. Ezek a kezelések önköltségesek, azaz nem NEAK-támogatottak (viszont így nem is merítik ki az éves keretet). Ettől függetlenül a kezelési csomagok ára meglehetősen kedvező. Az egynapos csomag, két kezeléssel 3000 forintba kerül. Az ötnapos csomag ára napi két kezeléssel 7800 forint, napi három kezeléssel 9900 forint. A gyógyászati akcióról további információt talál a fürdő honlapján.

Komárom: július 20-án Csobbanó Fesztivál lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Ezen a napon bűvészbemutatót, gyerekkoncertet, szambashow-t és strandröplabda kupát is tartanak a fürdőben. Sőt, egészségsátorral és ingyenes masszázzsal is várják az érdeklődőket.

Mezőkövesd: a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben július 21-én (vasárnap) strand-, egészség- és sportfesztivált tartanak Czanik Balázzsal.

Miskolctapolca: július 20-án (szombaton) zenés éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. A program 20 órakor kezdődik és éjfélig tart. Az este folyamán szaunaprogramokon is részt lehet venni. A napijegyes vendégek külön díj fizetése nélkül maradhatnak az esti programon, az éjszakai belépőjegy pedig 2600 forintba kerül.

Szentgotthárd: még egészen szeptember 15-ig érvényes a város termálfürdőjének mediterrán kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy a délutáni jegyek jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. A 14 óra utáni felnőtt belépő 2200 forintba, a felnőtt fürdő és szauna belépő 3500 forintba, a gyermek (3-14 év) fürdőbelépő 1200 forintba kerül.

Tiszakécske: ezen a hétvégén – július 20-21. – Crazy Weekenddel várják a vendégeket a Barack Thermal Resortban. Mindkét nap 10 és 17 óra között animációs programokat tartanak és két sztárvendég is ellátogat a fürdőbe. Szombaton 15 órától Krisz Rudi, vasárnap 15 órától az Irigy Hónaljmirigy lép fel.