Fürdős programok és akciók június 26. és 30. között.

  • Egészségnap, sztárfellépők, éjszakai fürdőzések és színházi beszélgetés – ilyen programokkal készülnek a fürdők erre a hétre.

  • Aki fázós, az csütörtökön ne menjen a Miskolctapolca Barlangfürdőbe.

Budapest: „Csobbanjunk együtt az egészségbe” néven szűrőnap lesz a zuglói Paskál Fürdőben június 29-én, szombaton 10 és 16 óra között. Ezen a napon táplálkozási tanácsadással, érbetegség szűréssel, tüdőkapacitás méréssel, vérnyomásméréssel, prediabétesz teszttel, testzsírszázalék-méréssel, bőrgyógyászati szűréssel várják az érdeklődőket.

Debrecen: június 29-én (szombaton) Aqua Manó Partyt rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 14 órától vízi játékokkal és ügyességi feladatokkal, aqua zumbával, kézműves foglalkozásokkal várják a legfiatalabb fürdőzőket.

Gyula: állandó programokat kínál a nyár folyamán a Várfürdő. Szombatonként és vasárnaponként Minimax családi napokat tartanak. Péntek délutánonként bábszínházi előadások lesznek a gyermek víziparadicsom közelében. Szerdánként és szombatonként aquafitneszt tartanak a pezsgő és a csúszdás medencében. Szombatonként és vasárnaponként 10 és 17 óra között nappali disco lesz a csúszdás medencénél.

Kaposvár: a fürdő wellness világának átépítése miatt 5 százalékos kedvezményt nyújtanak a komplex belépőjegyek és bérletek árából.

Miskolctapolca: a héten még igénybe vehető a Barlangfürdő nyugdíjas akciója. A júniusban vásárolt nyugdíjas belépők mellé ugyanis ajándékba adnak egy jegyet. Ez a kupon a legközelebbi fürdőlátogatáskor, de legkésőbb augusztus 31-ig váltható be. Fontos információ a héten a Barlangfürdőbe látogatóknak, hogy június 27-én (csütörtökön) szünetel a gázszolgáltatás, ezért sem a kezelésekhez, sem a zuhanyozáshoz nem tudnak majd meleg vizet biztosítani, továbbá a fürdő medencéinek vize sem lesz melegebb 30 Celsius-foknál.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: augusztus végéig minden szerdán és pénteken, 21 órától hajnali 2 óráig éjszakai fürdőzést tartanak a Parkfürdőben. Az esti belépőjegy ára 2000 forint.

Szeged: június 26-án (szerdán) Kultúr Fürdő néven tartanak programot az Anna Fürdő udvarán. Ez azt jelenti, hogy beszélgetés lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok fellépőivel zenéről, színházról, kultúráról.

Tamási: június 29-én és 30-án családi hétvége lesz a Tamási Termálfürdőben. A hétvége mindkét napján 50 százalékos kedvezménnyel válthatók családi belépők.

Tiszakécske: a hétvégén sztárfellépők várják a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő vendégeit. Június 29-én, szombaton napközben a Hevesi Happy Band szórakoztatja a vendégeket. Június 30-án 15 órától pedig a Stolen Beat lép fel a fürdő színpadán. A fürdőről és a programjaikról további részleteket találnak ide kattintva.

Zalakaros: június 28-án (pénteken) éjszakai élőzenés fürdőparty lesz a Zalakarosi Fürdőben. A program 21 órától 2 óráig tart és az éjszakai folyamán az élményfürdő beltéri, valamint szabadtéri medencéi használhatók. Az éjszakai fürdőzésre 3500 forintos áron válthatók belépők. Június 29-én pedig strandfesztivál lesz Lofti Begivel 17 órától. Előtte sem maradnak programok nélkül a vendégek, hiszen déltől már DJ Jankerboy biztosítja a zenét és strandfoci kupát is tartanak.