• Zárva tart a Virágfürdő szaunája, ugyanis megkezdődött a részleg felújítása és kibővítése.

  • Várhatóan szeptemberben vehetik birtokba a vendégek a megújult szaunavilágot.

Május elején elkezdődött a kaposvári Virágfürdő szaunavilágának átépítése. Ennek során megújulnak a részleg eddigi szolgáltatásai, azaz a finn szauna, az aromaszauna, az infraszauna és a gőzfürdő, továbbá a masszázshelyiségek.

Az átépítés azonban nem merül ki ebben, ugyanis újabb szolgáltatásokkal is bővül a szaunavilág. Kialakítanak egy Kneipp udvart, ahol vizes és száraz taposók állnak majd a vendégek rendelkezésére. Ezen felül fűtött kerámia ülőkékkel, jégkása kúttal és négy dézsazuhannyal, sókamrával és a trópusi hangulatú pihenőrészleggel egészül ki a szolgáltatások köre.

Szintén az újdonságok közé fog tartozni, hogy egy 25 fős finn szauna is létesül, ahol kényelmesen megtarthatók a szaunaprogramok. A bővítésnek köszönhetően a szaunavilág korábbi 288 négyzetméteres területe 481 négyzetméterre nő. A megújult részleget várhatón idén szeptemberben adják át a vendégeknek.

Már nem kell sokat várni a Virágfürdő szabadtéri részének a megnyitására sem. A strandfürdőben a nyári szezonban közel 3000 négyzetméternyi vízfelület áll majd a vendégek rendelkezésére.