Fürdős programok és akciók március 13. és 18. között.

  • Egyes fürdők gyógyászati- és bérletakciót hirdettek.

  • A hosszú hétvégére többféle programmal is készülnek a termálfürdők.

  • Éjszakai fürdőzéseket és napközbeni animációs programokat is tartanak.

Budapest – Paskál Fürdő: lassan már hagyománya lesz a kéthetente péntekenként a Paskálban rendezett Szauna Péntekeknek. A következő esti szaunás-fürdős programra március 16-án kerítenek sort. A vendégeket 19 órától várják, a medencét pedig majd csak 23:45-kor zárják. Az este folyamán négy alkalommal szaunaszeánszokat is rendeznek a panoráma szaunában. A 3300 forintba kerülő belépő magában foglalja a szaunaprogramokon való részvételt és 2 db szaunalepedő használatát. A medencék közül a szabadtéri strandmedence fog üzemelni.

Bükkszék: márciusban akciós áron vásárolhatók bérletek a bükkszéki fürdőbe. A 30 alkalmas 3 órás bérelt felnőtteknek 42 ezer, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 30 ezer forintba kerül. A 30 alkalmas 4 órás bérletet pedig a felnőttek 48 ezer, a nyugdíjasok és a gyerekek 36 ezer forintért vásárolhatják meg. A bérletek az év utolsó napjáig használhatók fel.

Debrecen: szaunamaratont rendeznek március 15. és 18. között az Aquaticum szaunavilágában. Csütörtöktől vasárnapig napi 10-11 alkalommal lesznek felöntések, amelyeken alkalmanként 200 forintért vehetnek részt a vendégek.

Győr: gyógyászati akciót hirdetett a Rába Quelle fürdő. A kedvezményes lehetőség március 10. és május 31. között vehető igénybe. A 60 alkalmas, tb-támogatott kúracsomagra ebben az időszakban 29 250 forint helyett a nyugdíjasok 15 ezer forintért, aktív korúak 18 ezer forintért fizethetnek be.

Március 16-án, pénteken éjszakai fürdőzés is lesz a Rába Quellében. A vendégeket 21 órától várják és 22, valamint 23 órakor szaunaszeánszokat is tartanak.

Igal: érdemes lesz a hosszú hétvégén ellátogatni az Igali Gyógyfürdőbe, ugyanis számos programmal készülnek. Szombaton és vasárnap többször is lesz aquafitnesz, valamint szaunaszeánszokat is tartanak. Vasárnap napközben a gyerekeket arcfestéssel, csillámtetoválással, lufibohóccal, kézműves foglalkozásokkal várják. Mindkét nap 14 órától zenés fürdőzés lesz a külső termálmedencénél, szombaton 15 órától Peter Srámek szórakoztatja a fürdőzőket.

Ne feledjék, hogy márciusban is érvényes a gyógyfürdő szerdai akciója. Ez azt jelenti, hogy szerdánként az 50 év feletti vendégek 1150 forintért vásárolhatnak fürdőbelépőt.

Igal Fürdő Peter SrámekMakó: márciusra és áprilisra bérletakciót hirdetett a Hagymatikum fürdő a nyugdíjasok számára. Ez azt jelenti, hogy a havibérlet ára 8000 forint, sőt: Makó kártyával csak 4000 forintba kerül. A kedvezményes bérlet hétfőtől péntekig érvényes, de ez alól kivételt jelentenek a hétköznapra eső ünnepnapok.

Miskolctapolca: éjszakai fürdőzést rendeznek szombaton (március 17.) a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart, a sztárvendég pedig DJ Dora (azaz „Éjjel-nappal Budapest” Zsófi) lesz, aki 22:00 és 23:30 között teszi tiszteletét a fürdőben. Az esti belépőjegy egységesen 2000 forintba kerül. Akik szeretnek szaunázni, azoknak érdemes 1000 forintért szauna kiegészítő jegyet is vásárolniuk, ugyanis három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak.

Sárvár: március 16-án éjszakai fürdőzés lesz a sárvári termálfürdőben. A program 19 órakor veszi kezdetét és a szauna egészen éjjel 1-ig, a fürdőrészleg pedig éjjel 2-ig tart nyitva. A sztárvendég – Szabó Ádám – 22 órakor fog fellépni a fürdőben. A belépőjegy 1900 forintba kerül fejenként, a szaunavilág kiegészítő jegy ára pedig 700 forint.

Tiszakécske: a március 15-i hosszú hétvége mind a négy napjára animációs programokkal készül a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő.

Zalakaros: szokás szerint a hosszú hétvégén gazdag programkínálattal várják a vendégeket a Zalakarosi Fürdőben is. Például pénteken egy rövid időre megnyitják a gyógykertet is, erről és a többi programról ide kattintva olvashat bővebben.