Fürdős akciók és programok március 6. és 11. között.

  • Éjszakai fürdőzéssel, szaunaprogramokkal, ajándék kuponokkal és a belépőjegyekre vonatkozó kedvezményekkel is várják a hölgyeket egyes fürdők.

  • Az Igali Gyógyfürdőben meghosszabbítják az 50 év felettieknek szóló szerdai akciójukat.

Budapest – Lukács Gyógyfürdő: március 9-én, azaz pénteken Szent Lukács Estet tartanak a Lukács fürdőben. A rendezvény 20 órától éjjel 2-ig tart. Normál és VIP jegy váltható, előbbi 4000, utóbbi 6000 forintba kerül fejenként. A normál belépő a fürdő, a szaunák és kabin használatát, valamint a gyümölcs, tea, limonádé és ásványvíz fogyasztását tartalmazza. A VIP jegy ezen felül 4 szaunaprogramot és a szaunalepedő használatát is magában foglalja. Érdemes a belépőt elővételben megváltani. A rendezvényről további információkat talál a fürdő honlapján.

Bükfürdő: kétféle csomagajánlattal várja a vendégeket a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum március 1. és április 27. között (az ünnepi hosszú hétvégék kivételével). A „Testi-lelki felfrissülés” csomag gyógy- és strandfürdő belépőt és egy 30 perces aloe verás masszázst tartalmaz. Ennek az ára 7500 forint helyett 5250 forint. A „Tavaszi fáradtságűző nap” csomag a gyógy- és strandfürdőbe, valamint az élményfürdőbe szóló jegyen kívül egy 30 perces kényeztető masszázst is magában foglal. Ennek az ára 9000 forint helyett most 6300 forint.

Debrecen: március 10-én (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A program 19 órától éjjel 1-ig tart. A belépő 1700 forintba kerül és a jegyeket a helyszínen, 19 órától lehet váltani. A fürdő szaunacentruma is működik az esti fürdőzés alatt, ennek a felára személyenként 500 forint.

Győr: nőnapi éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle fürdőben március 9-én (pénteken). A program 21 órakor kezdődik és éjfélig tart. Az este folyamán 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A belépő 2350 forintba kerül, aki szaunázna is, annak pedig 3050 forint a jegy. A belépők a helyszínen válthatók 20:20-tól.

Igal: szombaton és vasárnap (március 10-11.) nőnapi hétvégét rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Mindkét nap minden 18 év feletti hölgyvendégek megajándékoznak egy 500 forint értékű masszázs kuponnal. Szintén mindkét nap 11 és 14 órakor alakformáló aquafitness torna lesz a belső termálmedencénél. Sőt, a hétvégén ingyenes szaunaszeánszokkal is kedveskednek a hölgyeknek. Vasárnap délután pedig medencebált tartanak. A nőnapi hétvégéről további részleteket olvashat Igal weboldalán.

Szintén az Igali Gyógyfürdőhöz kapcsolódó hír, hogy meghosszabbították a Fifty-Fifty akciójukat. Így február után márciusban is érvényes az, hogy az 50 év feletti vendégek szerdánként 1150 forintért válthatnak belépőjegyet. A februári hasonló akcióhoz képest újdonság, hogy a kedvezményes jegyek nemcsak 14 óráig, hanem egész nap megvásárolhatók.

Komárom: március 10-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Az esti fürdőzés 20:30-kor kezdődik és éjfélig tart. Az esti fürdőbelépő 1500 forint, a szaunába is érvényes jegy ára pedig 2000 forint. A jegyvásárlással kapcsolatos tudnivalókért érdemes ellátogatni a fürdő honlapjára.

Leányfalu: március 8-án (csütörtökön) „Csak csajok” estét tartanak a Leányfalui Termálfürdőben. 19:30 és 22:00 között kizárólag a hölgyeket várják, a belépő pedig 500 forintba kerül.

nőnapi fürdőzésMiskolctapolca: március 8-án, azaz csütörtökön a hölgyek 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a Barlangfürdőbe – függetlenül attól, hogy felnőtt, diák, gyermek, vagy nyugdíjas (időkorlát nélküli) belépőt vásárolnak-e.

Mórahalom: a település termálfürdőjében is kedvezménnyel készülnek március 8-ra. Ezen a napon a hölgyek számára csak 700 forintba kerül a napi belépőjegy Mórahalmon.

Tiszakécske: március 8-án ajándékokkal halmozzák el a nőket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon a hölgyeket ingyenes szaunabelépővel, ingyenes aquazumbával (17:30), koktél kuponnal és csajos szaunafelöntésekkel várják. Utóbbiakat 11, 12 és 13 órakor tartják.