• Az előttünk álló hosszú hétvégékre ünnepi műsorral, gyerekfoglalkozásokkal, esti fürdőzéssel és szaunaszeánszokkal is készülnek Hajdúszoboszlón.

  • A Víz Világnapján pedig ajándék ásványvízzel várják a vendégeket.

Lassan megkezdődik a „hosszú hétvégék szezonja”, március 15-én, húsvétkor, május elsején és pünkösdkor is többnapos pihenésre nyílik lehetőség. A hajdúszoboszlói Hungarospa ezek mindegyikére szervez valamilyen programot. Megnéztük, hogy a két legközelebbi hosszú hétvégén, azaz március 15-én, illetve húsvétkor mivel várja vendégeit a fürdőkomplexum.

Március 15-én a derecskei Táltos Dráma és Musical Társulat előadóinak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére összeállított zenés, ünnepi műsorát láthatják a vendégek. A műsorban a forradalmi eseményeket idézik fel szavalatokkal, magyar népdalokkal, valamint a Költő visszatér című rockopera dalaival fűszerezve. Az előadást 15 órától az Aqua-Palace élményfürdőben tekinthetik meg az érdeklődők.

A hosszú hétvége miatt most csütörtökön, pénteken és szombaton (március 15. és 17. között) is lesz délutánonként Miki Mini Party az élményfürdőben. A gyerekeknek szánt animációs program mindhárom nap 14 órakor kezdődik.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilágHúsvétkor április elsején és másodikán (vasárnap és hétfőn) lesznek programok a Hungarospában. Vasárnap a Forgórózsa néptánccsoport fog fellépni: 11 órától a gyógyfürdőben, 13 órától pedig az élményfürdőben.

A gyerekek nagy örömére 15 órától Miki Mini Party veszi kezdetét az Aqua-Palace élményfürdőben. 16 órától szaunaszeánszokat tartanak az Aqua-Palace szaunavilágában. Vasárnap érdemes lesz sokáig a fürdőben maradni, ugyanis 20 órától zenés habparty kezdődik az élményfürdőben. Az esti program 22 órakor zárul.

Húsvét hétfőn meglepetés ajándékkal várják a fürdőbe érkező vendégeket. 7:00 és 9:30 között a gyógyfürdő, 10 órától az Aqua-Palace bejáratánál számíthatunk meglepetésre. Ezen a napon 14 órakor kezdődik a Miki Mini Party, a zenés-táncos animációs programokat az élményfürdő gyermekfoglalkoztató termében tartják.

Nem a hosszú hétvégékhez kapcsolódik, de érdemes tudni, hogy március 22-én (csütörtökön) lesz a Víz Világnapja. Ebből az alkalomból egy-egy palack ásványvizet kapnak a fürdőbe érkező vendégek.

A Hungarospa idei programjairól további részleteket olvashat ide kattintva.