Fürdős programok és akciók december 12. és 17. között.

  • Több fürdőben is éjszakai fürdőzésekkel készülnek erre a hétre, de szaunaszeánszokból sem lesz hiány.

  • Nyugdíjas akciót hirdetett az egyik termálfürdő.

Bükfürdő: a mostani hétvégén is lesznek adventi programok a büki termálfürdőben. December 16-án délután kézműves foglalkozásokat tartanak, december 17-én 14:30-kor pedig a Smooth Art Trió szórakoztatja a vendégeket.

Debrecen: december 16-án, azaz szombaton dupla éjszakai fürdőzést tartanak az Aquaticumban. Ez azt jelenti, hogy egy belépővel két helyszín is látogatható, ugyanis egyaránt nyitva lesz a mediterrán élményfürdő, valamint a termálfürdő. A program 19 órától éjjel 1-ig tart, a belépő pedig fejenként 1900 forintba kerül. Akik a szaunacentrumot is használnák, azok további 500 forintért válthatnak szaunabelépőt.

Győr: december 15-én (pénteken) karácsonyváró éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. Az esti program 21 órától egészen éjfélig tart, 22 és 23 órakor pedig szaunafelöntéseken is részt vehetnek a vendégek. A belépőjegy 2350 forintba kerül, szaunahasználattal ugyanennek az ára 3050 forint.

Komárom: nyereményjátékot hirdetett a Brigetio Gyógyfürdő. Akik április 30-ig ellátogatnak a fürdőbe és egyszerre legalább 2 darab belépőjegyet vásárolnak, majd kitöltik a nyereményszelvényt, azok egy sorsoláson vesznek részt, a nyeremény egy új autó. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Miskolctapolca: szombaton, azaz december 16-án zenés éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Barlangfürdő. A program 20 órakor veszi kezdetét és éjfélkor zárul. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokat (sós, mézes, jeges) is tartanak. Az esti belépő kereken 2000 forintba kerül, a szauna kiegészítő jegy ára pedig 1000 forint. Ahogy a Barlangfürdőben megszokott, a napijegyes vendégek külön díj fizetése nélkül maradhatnak az éjszakai fürdőzésen is.

Miskolctapolcai BarlangfürdőTamási: ezen a héten csütörtökig tartanak a nyugdíjas napok a Tamási Termálfürdőben. Ez azt jelenti, hogy a hét első négy napján a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 1200 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Tiszakécske: pénteken (december 15-én) Karácsonyt Hívogató Szauna Estet tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A szaunamesterek háromféle szaunaszeánsszal várják a vendégeket.

Zalakaros: december 16-án érdemes lesz ellátogatniuk az üdülőhely termálfürdőjébe azoknak, akik szeretik a vízi tornát. 10:30-kor ugyanis aquafitnesszt, 15 órakor pedig aquasalsát tartanak az élménymedencénél. 10 órától közös karácsonyfadísz-készítésre is invitálják a fürdővendégeket. Aki szeretné, az délután felrakhatja a városi karácsonyfára az elkészített díszét.