Fürdős programok és akciók december 5. és 10. között.

  • A legkülönfélébb programokkal készülnek erre a hétre a hazai termálfürdők.

  • Éjszakai fürdőzéseket is tartanak és sok termálfürdőben felbukkan majd a Mikulás.

Bükfürdő: adventi programokat tartanak az üdülőhely termálfürdőjében. December 9-én (szombaton) 15 órától a Capito Gitárklub lép fel a Bükfürdőn. December 10-én (vasárnap) 14 és 16 óra között kézműves foglalkozásokat tartanak. Mindezek mellett a hétvégén animációs programokkal is várják a legfiatalabb fürdővendégeket, akik csúszdaversenyen és kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek.

Bükkszék: ezen a héten a szombaton (december 9.) szaunaszeánszok lesznek a bükkszéki termálfürdőben. Ezek 19 és 20 órakor kezdődnek, a részvételi díj szeánszonként 400 forint.

Hévíz: pénteken, szombaton és vasárnap ismét adventi programokkal várnak mindenkit a Deák téren. Péntek és szombat délután kézműves foglalkozásokat tartanak a Belvárosi Múzeumban. Pénteken 17 órától a Golden Brass Quintett, szombaton 17 órától Majsai Gábor, vasárnap 17 órától Horváth Elemér és Buch Tibor adventi műsora tekinthető meg. A részletes programokat megtalálja a Heviz.hu-n.

Igal: december 9-én Mikulás Partyt rendeznek az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon a 10 év alattiak ingyen léphetnek be a fürdőbe, ahol egész napos kreatív foglalkozásokkal is várják a gyerekeket. A Mikulás és krampusza 13:30-kor keresik fel a gyógyfürdőt. 15 órától bábműsort is tartanak, 14, 15 és 16 órakor pedig szaunaszeánszok lesznek.

Igali Gyógyfürdő MikulásMakó: ezen a szombaton a Hagymatikum fürdőben is Mikulás Partyval várják a vendégeket. 14:30-tól a Sajtkukac Duó, 16 órától az Alma Latina lép fel a fürdőben, ahol kreatív sarokkal is készülnek, a napot pedig éjszakai vízi discóval zárják.

Martfű: a termálfürdőben éjszakai fürdőzést tartanak december 9-én 20:30 és 01:30 között. Martfűn az esti belépőjegy 1500 forintba kerül. A vendégek forralt borra, vagy teára jogosító kupont is kapnak, 22 órától pedig filmvetítés is lesz.

Sárvár: december 8-án, pénteken tartanak éjszakai fürdőzést a Mikulás jegyében. A Sárváron megszokott maratoni nyitvatartással készülnek, azaz csak éjjel 2-kor zárják a fürdőt, a szaunát pedig éjjel 1-kor. A 19 órakor kezdődő programra 1900 forintért váltható belépő.

Tiszakécske: keddenként és csütörtökönként ingyenes aquafitnesszel várja a fürdőzőket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. Az úszástudást nem igénylő vízi tornát mindkét nap 17 és 18 óra között tartják. Ezen a héten is csütörtökön, szombaton és vasárnap lesznek szaunaprogramok a fürdőben, amelyekről minden információt megtalálhat ide kattintva.

Zalakaros: december 9-én lemezbemutató koncertet ad a fürdő kabalája, Panki. A koncertre 10:30-tól kerül sor a főépület gyerekjátszójában. Azonban nem csak ezért lesz érdemes a kisgyerekes családoknak szombaton ellátogatniuk Zalakarosra, ugyanis 14 és 16 óra között a Mikulás is tiszteletét teszi a termálfürdőben.