Fürdős programok és akciók november 28. és december 3. között.

  • Jubileumot ünnepel a sárvári fürdő, ezért egy napra visszaállítják a 15 évvel ezelőtti jegyárat.

  • Hévízen adventi programsorozat kezdődik.

Debrecen: ezek az utolsó napok, amikor még ki lehet használni az Aquaticum termálfürdő nyugdíjasoknak szóló akcióját. November 30-ig (csütörtökig) ugyanis a nyugdíjas vendégek 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a termálfürdőbe és a szaunavilágba. Arra kell csak figyelniük, hogy legkésőbb 15 óráig a fürdőbe érjenek és vigyék magukkal a nyugdíjas igazolványukat.

Hajdúszoboszló: szombatonként gyereknek szánt animációs foglalkozásokat tartanak az Aqua-Palace élményfürdő gyerekvilágában. Nem lesz ez alól kivétel december 2. sem, amikor 14 órakor veszi majd kezdetét a „Pancsi Parti” nevű program.

Hévíz: ettől a héttől kezdve péntekenként, szombatonként és vasárnaponként adventi programokat tartanak Hévízen a Deák téren. Ezen a héten péntek és szombat délután kézműves foglalkozások lesznek a Belvárosi Múzeumban. Pénteken 17 órától a Hortus M Singers énekegyüttes adventi műsora tekinthető meg. Szombaton, szintén 17 órától a Soulfool Gospel lép fel, vasárnap pedig Berkes Dániel és tanítványai. A részletes programokat megtalálja a Heviz.hu-n.

Miskolctapolca: a Barlangfürdő látogatói decemberben sem maradnak hétvégi szaunaszeánszok nélkül. Ezen a héten is pénteken, szombaton és vasárnap kerülnek megrendezésre, mindhárom nap 15 és 16 órai kezdéssel. A citrusos és fűszeres szaunaszeánszokat a 30 fős finn szaunában tartják.

Sárvár: 15 évvel ezelőtt nyitották meg a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő új fürdőrészlegét. Ebből az alkalomból december elsején, azaz pénteken 2002-es áron válthatók belépők. Ez azt jelenti, hogy pénteken mindegyik napi belépő egységesen 1000 forintba fog kerülni. A napi akció a szaunabelépőkre nem vonatkozik.

Sárvári termálfürdőTiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben továbbra is tart a Termál Szerda nevű akció. Ez azt jelenti, hogy szerdánként csak 1200 forint a napijegy és 50 százalékos kedvezményt adnak a fürdő pizzériájában az étlapon szereplő ételek árából. A fürdőben rendszeresek a szaunaszeánszok is, ezen a héten szombaton és vasárnap tartanak szaunás programokat.

Zalakaros: november 29-én, azaz szerdán a zalakarosi termálfürdő Senior Clubjában lesznek foglalkozások a karácsonyi előkészületek jegyében. A program 9-től 15 óráig tart.