Fürdős programok és akciók november 22. és 26. között.

  • Pénteki akcióval, nyugdíjas kedvezménnyel is készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Több helyen is szaunaszeánszokat és éjszakai fürdőzést tartanak.

Debrecen: november 30-ig, azaz már csak jövő hét csütörtökig érvényes az Aquaticum termálfürdő nyugdíjasoknak szóló akciója. Ennek keretében hétköznapokon, 7 és 15 óra között 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak egész napos belépőt a termálfürdőbe, illetve a szaunavilágba.

Igal: szaunaprogramokkal várja a hétvégén (november 25-26.) érkező vendégeit az Igali Gyógyfürdő. Mindkét nap 14, 15 és 16 órakor tartanak szaunaszeánszokat. Ezekre 400 forint/alkalom, vagy 1000 forint/3 alkalom áron válthatók belépők. A gyógyfürdő szaunavilágában két, különböző hőfokú finn szauna, valamint két infra szauna közül lehet választani.

Komárom: ezen a héten 23-án (csütörtökön) és 26-án (vasárnap) tartanak szaunaszeánszokat a Brigetio Gyógyfürdőben. Csütörtökön 17:15-kor és 18:15-kor, vasárnap 11:15-kor, 14:15-kor, 17:15-kor és 18:15-kor kezdődnek a szaunaprogramok.

Fontos információ: a Brigetio Gyógyfürdő által korábban november 25-re meghirdetett éjszakai fürdőzés elmarad! Legközelebb december 9-én tartanak esti fürdőzést.

Miskolctapolca: november 25-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. A zenés fürdőzés 20 órakor veszi kezdetét, a medencéket pedig majd csak éjfélkor zárják. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Az esti fürdőzésre 2000 forintért váltható belépő, a szauna kiegészítő jegy ára pedig 1000 forint. Akinek van erre a napra érvényes napi belépője, az külön díj fizetése nélkül is maradhat az esti programon!

Miskolctapolcai BarlangfürdőSárvár: Black Friday akciót hirdetett november 24-re, péntekre a Sárvári Termálfürdő. Ezen a napon 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatók online belépők a fürdőbe. A megvásárolt jegyek 6 hónapig érvényesek. Ide kattintva tud interneten jegyet vásárolni a termálfürdőbe.

Tiszakécske: november 24-én (pénteken) bőrápoló szauna estet tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben.

Zalakaros: nagy lesz a nyüzsgés november 25-én Zalakaros termálfürdőjében. Délután mentősök fognak elsősegélynyújtó bemutatót tartani, valamint elmagyarázzák az ezzel kapcsolatos alapismereteket. A bemutatót a főépület játszóházában lehet megtekinteni. Szintén ezen a napon “Zöld Nap Pankival” néven is lesznek programok. Szárazföldi és vízi tornán, valamint különféle – ökológiai tematikájú – gyerekfoglalkozásokon vehetnek részt a fürdővendégek.