Fürdős programok és akciók november 14. és 19. között.

  • Két fürdő a nyugdíjasok számára hirdetett akciós belépőjegyeket.

  • Budapesten és Tiszakécskén pedig éjszakai fürdőzésen is részt vehetünk.

  • A Hagymatikumban felidézik a Bud Spencer és Terence Hill filmek hangulatát. Nem verekedéssel, hanem emlékzenekarral.

Budapest-Aquaworld: régen volt már éjszakai fürdőzés az Aquaworldben, ezen a héten szombaton (november 18.) viszont ismét érdemes lesz az esti fürdőzés kedvelőinek ellátogatni az élményfürdőbe. A fürdőbuliban DJ-k biztosítják a zenét, de lehetőség lesz UV arc- és testfestésre, valamint táncbemutatót, LED és tűzshow-t is tartanak. A belépő a helyszínen 4500, online elővételben 3990 forintba kerül. Ingyenes buszjárattal is el lehet jutni a fürdőbe és vissza. Odafelé a Nyugati pályaudvar mellől 21, 22 és 23 órakor, visszafelé 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor indul a busz.

Celldömölk: megyekártyás napok lesznek november 18-án és 19-én. Ez azt jelenti, hogy a megyei napilap kedvezménykártyája ezen a két napon 20 százalékos kedvezményt biztosít a Vulkánfürdő belépőjegyeinek az árából. A szintén Celldömölkön található Kemenes Vulkánpark esetében pedig a kártyával féláron válthatók belépők.

Debrecen: az Aquaticum termálfürdőben még november 30-ig érvényes az „idősek hónapja” nevű akció. Ennek keretében a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek hétköznapokon 7 és 15 óra között 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a termálfürdőbe és a szaunavilágba.

Aquaticum GyógyfürdőIgal: ezen a hétvégén, azaz november 18-19-én szaunamaraton lesz az Igali Gyógyfürdőben. Mindkét nap 11:30-tól kezdődően tartják a szaunaszeánszokat: szombaton hetet, vasárnap nyolcat. A szaunaszeánszokra külön belépő váltható a pénztárban 400 forint/alkalom, vagy 1000 forint/3 alkalom áron.

Makó: Filmcsillagok napját tartanak november 18-án a Hagymatikum fürdőben. 15 órától fellép a Bud Spencer és Terence Hill emlékzenekar. A nap folyamán filmvetítés is lesz, valamint filmkvízen és habpartyn is részt vehetnek a vendégek.

Tamási: ezen a héten hétfőtől csütörtökig nyugdíjas napok vannak a Tamási Termálfürdőben. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 1200 forintos áron válthatnak napi fürdőbelépőt. November 17-én, pénteken pedig szaunaestet rendeznek a termálfürdőben.

Tiszakécske: éjszakai fürdőzés lesz november 18-án a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Egészen éjfélig tart majd a fürdőzés, 18 és 19 órakor szaunaprogramok is lesznek, 21 órakor pedig filmvetítéssel szórakoztatják a fürdőzőket. A programról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Zalakaros: november 17-én Rejtvényfejtők Napját tartanak a zalakarosi termálfürdő Senior Clubjában. A rejtvényfejtő verseny mellett lehetőség lesz kártyajátékokkal, dominóval és ügyességi játékokkal is játszani. November 18-án Panki nap lesz a fürdőben, azaz egész nap különféle gyerekprogramokat tartanak. A nap zenés tornával veszi kezdetét, de fejlesztő- és ügyességi játékokból sem lesz hiány.