Fürdős programok és akciók november 7. és 12. között.

  • A héten meglepően sok termálfürdőben tartanak éjszakai fürdőzéseket.

  • Azért Márton-napi programokból sem lesz hiány.

  • Az egyik fürdőben pedig folytatják a szerdai akciójukat.

Debrecen: november 11-én (szombaton) éjszakai fürdőzést rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben, ami 19 órakor kezdődik és éjjel 1-ig tart. Az éjszakai fürdőzésre 1700 forintért váltható belépő. Akiknek erre a napra érvényes jegyük van, azok 21 óra után 1000 forintért hosszabbíthatják meg a fürdőzésüket. A szaunacentrum is nyitva lesz egész éjszaka, a szaunás kiegészítő jegy 500 forintba kerül.

Igal: ezen a héten vasárnap (november 12.) Márton-napi medencebált tartanak az Igali Gyógyfürdőben. A reggel elsőként érkező száz fürdőzőt libazsíros szendviccsel és egy pohár borral vendégelik meg. A Márton nevű vendégek számára pedig csak 100 forintba kerül ezen a napon a belépőjegy. A nap folyamán aquafitnesszel, rajzversennyel, mesefilmvetítéssel és Márton-napi finomságokkal is várják a vendégeket. Sőt, a délután folyamán három alkalommal szaunaszeánszok is lesznek, 13 és 17 óra között pedig zenés fürdőzést tartanak a szabadtéri termálmedencénél.

Komárom: november 11-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A szanuás kínálatban nagyon odateszi magát a fürdő, ugyanis az este folyamán öt alkalommal tartanak szaunaszeánszokat. A szimpla esti fürdőbelépő csak 1000 forintba kerül, szaunahasználattal 1500 forint a belépő, a szaunaprogramokon pedig alkalmanként 350 forintért lehet részt venni. Aki nem szeretne lemaradni az éjszakai fürdőzésről, annak erősen ajánlott, hogy már elővételben váltsa meg a jegyét.

Martfű: november 11-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Martfű Termál Spában. Az esti program 20:30-tól egészen 01:30-ig tart. 22 órától filmet is vetítenek. A belépőjegy fejenként 1300 forintba kerül.

Martfű termál éjszakai fürdőzésMiskolctapolca: november 11-én zenés éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Barlangfürdő. A program 20 óra és éjfél között kerül megrendezésre. Az este folyamán szaunaszeánszokon vehetnek részt a vendégek, a jó hangulatról pedig DJ gondoskodik. A fürdőzésre 2000 forint a beugró, de a Barlangfürdő megtartotta azt a jó szokását, hogy a napijegyes vendégek felár nélkül maradhatnak az éjszakai fürdőzésen is.

Tiszakécske: érdemes kihasználni a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Termál Szerda nevű akcióját. A hét harmadik napján ugyanis a belépőjegy csak 1200 forintba kerül. Ezen felül a fürdő pizzériájában 50 százalékos kedvezményt adnak az étlapon szereplő ételek árából. Az akció nemcsak erre a hétre, hanem – visszavonásig – minden szerdára érvényes, de december 27-e majd kivételt fog ez alól jelenteni.

Zalakaros: november 11-én Márton-napi libaságok néven tartanak programokat a zalakarosi termálfürdőben. Ezek közé tartozik majd az aquafitnesz és az aquasalsa, a sószobában mesét mondanak és a gyerekek libakomát is készíthetnek, azaz animációs programokból sem lesz hiány.