Fürdős programok és akciók október 31. és november 5. között.

  • Az őszi tanítási szünet alkalmából sok helyen tartanak programokat.

  • Kasza Tibi két termálfürdőben is felbukkan és éjszakai fürdőzések is lesznek.

Bükfürdő: ezen a héten minden egyes nap szünidei programokkal várja vendégeit a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. Rendkívül sokféle szórakozási lehetőség vár a gyerekekre: kreatív kuckó, csúszdaverseny, minidiszkó és mókás vetélkedők. A részletes programokat megtalálja a fürdő honlapján.

Debrecen: nemcsak októberre, hanem novemberre is érvényes az Aquaticum termálfürdő „Idősek Hónapja” nevű akciója. Ennek keretében a nyugdíjasok hétköznapokon 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a termálfürdőbe és a szaunavilágba. A kedvezményes belépők 7 és 15 óra között vásárolhatók meg és az akció munkaszüneti napokra (így például november elsejére) nem érvényes.

Makó: Halloween Day lesz november 4-én (szombaton) a Hagymatikum fürdőben. Szauna szeánszokkal, tökfaragó versennyel, cukorvadászattal és éjszakai vízi diszkóval készül erre a napra a termálfürdő. Két sztárvendég is ellátogat a Hagymatikumba, ugyanis 15 órától Kasza Tibi, 16 órától Balogh Brigi fog fellépni.

Makói Hagymatikum GyógyfürdőMórahalom: az őszi szünet alkalmából akciót hirdetett a Mórahalmi Gyógyfürdő. November 3-ig a 14 év alattiak ingyen léphetnek be a fürdőbe (nyilván csak felnőtt kísérővel), a 14 és 18 év közöttiek számára pedig mindössze 500 forintba kerül egy napi belépő. Ez jelentős kedvezményt jelent, hiszen amúgy egy diákjegy hétköznap 1690, hétvégén 1990 forintba kerül.

Sárvár: november 3-án, pénteken éjszakai fürdőzést tartanak a sárvári termálfürdőben. Az esti program 19 órakor veszi kezdetét és a szaunarészleget csak éjjel 1-kor, a fürdőrészleget pedig éjjel 2-kor zárják. 22 órától Kasza Tibi is fellép a fürdőben. Az éjszakai fürdőzésre 1900 forintért váltható belépő.

Tiszakécske: november 4-ig tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő őszi szüneti programjai. Vízi tornától kezdve a lurkó klubon át a vizes játékokig rendkívül sokféle szórakozási lehetőség vár a gyerekekre. (Korábban írtuk, hogy újra elkezdődött a fürdő Termál Szerda nevű akciója. Viszont a mostani hét kivételt jelent, azaz november elsejére nem érvényes az akció. Hasonló lesz ebből a szempontból december 27-e is).

Zalakaros: az őszi tanítási szünetre a Zalakarosi Termálfürdő is programokkal készül. Ezen a héten vasárnapig vízi tornával, tökfaragással, társasjátékokkal várják a vendégeket, nemcsak a gyerekeket, hanem a szüleiket is.