Fürdős akciók és programok október 25. és 29. között.

  • Ezen a héten több fürdőben lesznek esti programok, de van, ahol nyereményjátékot is tartanak.

  • A tanítási szünetre gyerekprogramokkal készülnek egyes fürdők.

Bükfürdő: az őszi tanítási szünet alatt biztosan nem fognak unatkozni a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba látogató gyerekek. Október 28. és november 5. között minden napja jut valamilyen elfoglaltság, ezek közé tartoznak a mókás vetélkedők, csúszdaversenyek, kreatív kuckók.

Cserkeszőlő: október 28-án (szombaton) 10 órától tökfaragás lesz a cserkeszőlői fürdőben. Belépéskor forralt borral és meleg teával várják a vendégeket, 14 órakor pedig a Kunszentmártoni Ütős Együttes meglepetés produkciója tekinthető meg. Ugyanezen a napon 13, 15 és 17 órakor szaunaszeánszokat is tartanak, méghozzá a szilva jegyében.

Hajdúszoboszló: október 28-án, szombaton esti zenés Halloween party lesz az Aqua-Palace élményfürdőben. A habpartyval egybekötött fürdőzés 20 órától 22 óráig tart. A fürdővel kapcsolatos minden információt megtalál ide kattintva.

Igal: október 28-án Halloween partyt tartanak az Igali Gyógyfürdőben. A fürdő ezen a napon a megszokottnál tovább, 22 óráig lesz nyitva. A nap folyamán aquafitnesszel és szaunaszeánszokkal várják a fürdővendégeket. A kölyökklubban tökfaragással, Halloween arcfestéssel foglalhatják el magukat a gyerekek. A külső gyógymedencénél pedig 17 órától zenés programmal szórakoztatják a fürdőzőket.

Ilyen volt a tavalyi fürdőbuli:

Igali fürdő buliKomárom: szombaton, azaz október 28-án éjszakai fürdőzést lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Az este folyamán több alkalommal tartanak szaunaszeánszokat, de masszázst is igénybe lehet venni. A szimpla esti belépő 1000 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 1500 forint, a szaunaszeánszokon 350 forint/fő/alkalom áron lehet részt venni. A fürdő kapacitása korlátozott, ezért érdemes elővételben megvásárolni a belépőt.

Lenti: nyereményjátékot hirdetett a Lenti Termálfürdő. Akik az alap belépő mellé a fedett élményfürdőbe szóló jegyet is megváltják, azok egy játékszelvényt kapnak, amivel minden hónapban értékes nyereményekhez juthatnak. Családi fürdőbelépők mellett akár egy wellnesshétvégét is nyerhetnek a Thermal Hotel Balance-ba.

Tamási: október 27. és 29. között szaunamaraton lesz a Tamási Termálfürdőben, ezeken a napokon többféle szaunaszeánszon vehetnek részt a vendégek. Október 28-án pedig Halloween party is lesz a fürdőben, ami 20 órakor veszi kezdetét és éjfélig tart.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben újra elkezdődött a Termál Szerda. Ez azt jelenti, hogy szerdánként csak 1200 forintba kerül a fürdőbelépő, továbbá az ételek árából is kedvezményt ad a fürdő pizzériája. A Termál Szerda nem egyszeri alkalom, ugyanis jövő év júniusáig minden szerdán megtartják két nap – november 1. és december 27. – kivételével. Október 28-tól november 4-ig vízi tornával kezdődnek a napok és a legkülönfélébb szünidei programok érhetők el a fürdőben.