• Október második felében számos rendezvény várja a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum látogatóit.

  • Esti fürdőzés és szaunaszeánszok mellett a megszokottnál is több gyermekfoglalkozás tartanak.

Az Aqua-Palace élményfürdőben október 21-22-én, azaz szombaton és vasárnap tartják meg a „szaunázók éjszakáját”. Ez azt jelenti, hogy mindkét nap 19 és 21 óra között szaunaszeánszokon vehetnek részt a vendégek.

Egy héttel később, október 28-án, szombaton is lesz esti program az élményfürdőben. Ezen az estén – 20 és 22 óra között – ugyanis Halloween partyt rendeznek, aminek keretében habpartyval egybekötött zenés fürdőzésen kapcsolódhatnak ki a látogatók.

Nem véletlenül kedvelik a kisgyerekes családok az Aqua-Palace-t, hiszen az élményfürdő gyerekvilágában minden szombat és vasárnap délután kézműves foglalkozásokat tartanak. Szombatonként pedig zenés-táncos animáción is részt vehetnek a legfiatalabb fürdővendégek.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilágAz előttünk álló hosszú hétvégén és az őszi tanítási szünetben ráadásul nem csak szombaton tartanak zenés-táncos Miki Mini Partyt. A következő két hétvége (október 21-22. és 28-29.) mindkét napján lesz ilyen program, továbbá október 30-án, hétfőn „Film-Musical Party”, október 31-én, kedden „Halloween Party” biztosítja a gyerekek szórakozását. Utóbbiak mindegyik nap 14 órakor kezdődnek.