Fürdős programok és akciók október 18. és 23. között.

  • Glamour kuponakció, kézműves sörös hétvége, termál szerda, leárazott belépők.

  • Számos program lesz és sokféle kedvezmény vehető igénybe ezen a héten a termálfürdőkben.

Bükfürdő: a Glamour magazinban a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum kuponja is megtalálható, ráadásul nem csak néhány napig használható fel. A fürdő kuponjával a páros wellness csomag 50 százalékos kedvezménnyel vehető igénybe október 12. és december 22. között. A csomag 2 db élményfürdő napijegyet, 2 db szaunavilág napijegyet, 2 db tokaji aszús masszázst foglal magában. Ennek a teljes ára 21 600 forint lenne, de a kuponnal 10 800 forintba kerül. A kiemelt időszakokban (október 21-23. és október 28. és november 5. között) nem használható fel a kupon.

Celldömölk: a Vulkánfürdő tetőablakait cserélik egy viharkár miatt, ezért október 19. és 27. között az úszómedence nem látogatható. Viszont azoknak, akik amúgy sem az úszómedence miatt keresnék fel a termálfürdőt jó hír, hogy ebben az időszakban kedvezményes árú belépők válthatók. Ez a felnőtt, diák és gyermek belépők esetén 1190 forintos, a nyugdíjas jegyeknél 790 forintos árat jelent.

Debrecen: október 19-én 16 órától női nap lesz az Aquaticum szaunavilágában. Ez azt jelenti, hogy délután 4-től kizárólag a hölgyek használhatják a szaunarészleget, ahol az este folyamán szaunaszeánszokat is tartanak. Ez nem egyszeri alkalom, hanem minden hónap harmadik csütörtökjén tartják, azaz legközelebb november 16-án és december 21-én lesz csajos szaunadélután.

Az Aquaticum Termálfürdőben egyébként még november 30-ig tart az “idősek hónapja” akció is. Ennek keretében a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek hétköznapokon, azon belül is 7 és 15 óra között 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt a termálfürdőbe és a szaunavilágba. A kedvezmény ünnepnapokon és munkaszüneti napokon nem érvényes.

Igal: az októberi hosszú hétvégére (október 21., 22. és 23.) programokkal készül az Igali Gyógyfürdő. Szombaton a 10 év alattiaknak ingyenes lesz a belépés, aquafitneszt tartanak a belső termálmedencénél, a gyerekek szórakozását kézműves foglalkozásokkal, lufihajtogatással biztosítják, 14:30-kor pedig kezdetét veszi a retró party a külső termálmedencénél. Vasárnap is ingyenes lesz a 10 év alattiaknak a belépés, valamint aquafitnesszel és délutáni zenés fürdőzéssel, továbbá szaunaszeánszokkal is várják a vendégeket. Hétfőre pedig aquafitnesszel és szaunaszeánszokkal készül a termálfürdő.

Makó: kézműves sörök hétvégéje lesz a Hagymatikum fürdőben. Október 20. és 23. között, azaz péntektől hétfőig három sörfőzde települ ki a termálfürdőbe. Pénteken, szombaton és vasárnap pedig éjszakai fürdőzést is tartanak.

Sárvár: október 20-án (pénteken) zenés éjszakai fürdőzés lesz a sárvári termálfürdőben, ahol Zalatnay Sarolta is fellép. Az esti program 19 órakor veszi kezdetét, s a szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva. A belépő 1900 forintba kerül.

Sárvári éjszakai fürdőzésTamási: ezen a héten csütörtökig “nyugdíjas napokat” tartanak a Tamási Termálfürdőben. Ez azt jelenti, hogy ezeken a napokon a nyugdíjas belépőjegy pusztán 1200 forintba kerül.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben október 18-tól ismét kezdetét veszi a “termál szerda” akció. Ez azt jelenti, hogy szerdánként csak 1200 forintba kerül a belépőjegy, továbbá az étlapon szereplő ételek árából 50 százalékos kedvezményt adnak a fürdő pizzériájában.