Fürdős programok és akciók december 20. és 24. között.

  • Egymást érik a szaunaprogramok ezen a héten.

  • Ezek mellett akciós szerdával, gyerekprogramokkal is készülnek egyes fürdők.

Debrecen: december 21-én női nap lesz az Aquaticum szaunavilágában. 16 órától csak hölgyeket fogadnak, 18 órától pedig szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. A női napot minden hónap harmadik csütörtökjén tartják.

Hévíz: még ezen a héten is lesznek adventi programok az üdülőhelyen. December 22-én (pénteken) és 23-án (szombaton) 13:30 és 17:00 között kézműves foglalkozásokat tartanak a Belvárosi Múzeumban. Pénteken 17 órától Németh Norbert ad adventi harmonika műsort a Deák téren. Szombaton 17 órától pedig Gregor Bernadett és Csengeri Attila műsora tekinthető meg ugyanitt.

Komárom: december 21-én, csütörtökön szaunaszeánszokkal várja vendégeit a Brigetio Gyógyfürdő. A szaunaprogramok 17:15-kor és 18:15-kor kezdődnek. Már csak azért is érdemes felkeresni a termálfürdőt, mert nyereményjátékot indítottak, aminek keretében a legalább két belépőt vásároló vendégek között egy új autót sorsolnak ki.

Brigetio Gyógyfürdő szaunavilágMartfű: december 22-én szauna esten vehetnek részt a Martfű Termál Spa vendégei. 20 órától kókuszos-fahéjas, mézes-tökmagos és jeges szaunaszeánszokkal várják az érdeklődőket. A programokon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Erről minden további információt megtalál a weboldalukon.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben ezen a héten is megtartják a Termál Szerda akciót. Ez azt jelenti, hogy szerdán a belépőjegy akciós áron – 1200 forintért – váltható, ráadásul a fürdő pizzériája is jelentős kedvezménnyel várja a vendégeket. Fontos információ, hogy jövő héten szerdán – december 27-én – nem lesz Termál Szerda, az utána következő héttől viszont folytatódik az akció.

A szaunázás szerelmeseinek is érdemes útba ejteniük a termálfürdőt, ugyanis ezen a héten csütörtökön és szombaton is lesznek szaunaszeánszok. Ezek mindkét nap 18 és 19 órakor kezdődnek.

Zalakaros: a zalakarosi termálfürdőben majd a két ünnep között is lesznek programok (főleg gyerekeknek), de ezeknek a sora már ezen a héten, szombaton elkezdődik. December 23-án 10:30-kor aquafitnesszel indul a nap az élménymedencénél, 13 órától a főépület gyermekjátszójában diavetítéssel, bingóval és játékos vetélkedőkkel várják a legfiatalabb fürdővendégeket. 15 órakor pedig aquasalsa lesz az élménymedencénél.