Fürdős programok december 27. és 30. között.

  • Sok helyen éjszakai fürdőzést tartanak a héten, s ezt általában esti szaunaprogramokkal is kiegészítik.

  • Néhány fürdő vízi tornával és gyerekprogramokkal várja a vendégeket.

Budapest – Paskál Fürdő: éjszakai fürdőzéssel egybekötött szauna péntek lesz a Paskál Fürdőben december 29-én. A szaunaszeánszokat 20 órától kezdve óránként tartják. Az esti program 19 órakor veszi kezdetét, a medencéket 23:45-kor zárják. A jegyek elővételben is megvásárolhatók.

Bükfürdő: a téli tanítási szünet idején gyermekanimációs foglalkozásokat tartanak a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban. Olyan programokkal várják a gyerekeket, mint a csillámtetoválás, csúszdaverseny, vízi vetélkedő és kreatív kuckó.

Cserkeszőlő: a szaunázást kedvelőknek jó választás lehet ezen a héten a cserkeszőlői fürdő, hiszen két nap is szaunaprogramokat tartanak. December 28-án (csütörtökön) és december 30-án (szombaton) is 13, 15 és 17 órakor kezdődnek a szaunaszeánszok.

Gyula: december 29-én, azaz pénteken éjszakai fürdőzés lesz az AquaPalota élményfürdőben. Az esti program 20 órától éjfélig fog tartani, a belépőjegy pedig fejenként 2500 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: mostantól szilveszterig minden délután programokkal várják a fiatal fürdővendégeket az Aqua-Palace élményfürdő gyermekfoglalkoztató termében. Miki Mini zenés-táncos animációi minden nap 14 órakor kezdődnek.

Hévíz: a Tófürdő főbejáratától induló geotúrán vehetnek részt az érdeklődők december 29-én 10 és 12 óra között. A túrán a Hévízi-tó hidrogeológiai múltjáról, gyógytényezőiről, élővilágáról, a véderdők szerepéről lehet információkhoz jutni. A programról minden fontos tudnivalót megtalál ide kattintva.

Igal: zenés aquafitnesz foglalkozáson vehetnek részt az Igali Gyógyfürdő látogatói december 29-én és 30-án. A 30 perces vízi tornák mindkét nap 11 és 14 órakor kezdődnek. Szaunaszeánszok is lesznek a héten pénteken és szombaton, a szaunás programok 14, 15 és 16 órakor veszik kezdetüket.

Martfű: előszilveszteri éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Martfű Termál Spa. A fürdőzés december 29-én (pénteken) 20:30-kor kezdődik és 01:30-ig tart, 22 órakor még filmet is vetítenek. A belépőjegy 1500 forintba kerül.

Martfű termál éjszakai fürdőzésMiskolctapolca: a Barlangfürdőben is előszilveszteri éjszakai fürdőzést tartanak a héten, méghozzá december 30-án (szombaton) 20 óra és éjfél között. Az este folyamán három időpontban (20:15, 21:00, 21:45) szaunaszeánszok is lesznek. Az esti belépő 2000 forint, a szauna használatáért pedig további 1000 forint fizetendő. A szaunajegyet váltó vendégek további díj fizetése nélkül vehetnek részt az esti szaunaszeánszokon, de ezeknél előzetes regisztráció szükséges.

Tiszakécske: előszilveszteri éjszakai fürdőzést rendeznek a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. December 30-án egészen éjfélig lesz nyitva a fürdő, az esti vendégeket pedig zenés programokkal, éjszakai filmvetítéssel szórakoztatják, de még szaunaszeánszokat is tartanak.