Fürdős akciók és programok január 3. és 7. között.

  • Jó néhány termálfürdőben eseménydúsan indul az év.

  • A fürdőzők szaunaprogramok, gyógyászati akciók és kedvezményes belépők közül válogathatnak.

Budapest – Paskál Fürdő: január 5-én éjszakai fürdőzéssel egybekötött “szauna pénteket” tartanak a Paskálban. Az esti program 19 órakor kezdődik, a medencéket 23:45-kor zárják. Négy alkalommal – 20, 21, 22 és 23 órakor – szaunaszeánszokon vehetnek részt a vendégek. A belépőjegy 3300 forint, ami tartalmazza a szaunaszeánszokon való részvételt, két darab szaunalepedőt, valamint a kültéri strandmedence használatát. A jegyek elővételben is megvásárolhatók.

Bükkszék: a település termálfürdőjében szaunaszeánszokkal várják a vendégeket január 6-án, azaz szombaton. Bükkszéken a szaunás programokat 19 és 20 órakor tartják, a belépő alkalmanként és fejenként 400 forintba kerül.

Győr: gyógyászati akciót hirdetett a Rába Quelle fürdő. A 60 alkalmas tb-támogatott kúracsomagot egy összegben megvásároló vendégek jelentős kedvezményt kapnak a teljes – 29 250 forintos – árból. A kúracsomag nyugdíjasok számára 15 ezer forintba, aktív korúaknak 18 ezer forintba kerül. Az akció január 8. és február 20. között vehető igénybe.

Komárom: április 30-ig egyszer legalább mindenképpen érdemes – másodmagával – útba ejteni a Brigetio Gyógyfürdőt. Április végéig ugyanis a legalább két belépőjegyet vásároló vendégek részt vehetnek egy sorsoláson, aminek a fődíja egy új autó. A nyereményjáték további részleteit megtalálja a fürdő weboldalán.

Tiszakécske: a téli feltöltődés akció keretében jelentős kedvezményt kínál a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. Január 2. és február 16. között hétköznap délutánonként minden felnőtt, nyugdíjas és gyermek belépő árából 30 százalékos kedvezményt adnak.

Tiszakécske Tisza-parti TermálZalakaros: január 6-án programokkal várja a vendégeket a zalakarosi fürdő. 10:30-tól aquafitnesszt, 15 órától pedig aquasalsát tartanak az élménymedencénél. 13 órától kezdve gyerekfoglalkozások lesznek a főépület játszóházában – a népi játékok, népszokások, hagyományok témakörökben.