• Jövő év április végéig érdemes útba ejteni a komáromi fürdőt, ugyanis két jegy egyidejű vásárlásával egy nyereményjátékban lehet részt venni.

  • A héten tartják az idei utolsó éjszakai fürdőzést.

Még 2015-ben hirdetett egy maratoni hosszúságú nyereményjátékot a Gyulai Várfürdő. A közel egy évig tartó játék során a részt vevő fürdővendégek között egy Opel Mokkát sorsoltak ki. Most hasonló nyereményjátékot hirdetett a komáromi Brigetio Gyógyfürdő. Ennél azonban már nem kell olyan hosszú időt várni a sorsolásra, az egyik szerencsés fürdővendég már jövő tavasszal egy új autóval lehet gazdagabb.

A játékban való részvétel feltétele, hogy legalább két darab belépőjegyet vásároljanak, majd a játékszelvényt kitöltve bedobják a fürdőben található dobozba. A játék ma, azaz december 6-án kezdődött és 2018. április 30-ig tart. A nyeremény egy Suzuki Celerio, a sorsolást pedig május 10-én 10 órakor tartják.

A Brigetio Gyógyfürdő honlapján a sorsolással kapcsolatos minden egyéb tudnivaló megtalálható. Például fontos információ, hogy a Kisalföld Kuponfüzetben lévő kuponnal, illetve a Bors, Bors Extra és Blikk lapokban lévő hirdetésekkel vásárolt kedvezményes, valamint az úgynevezett partnerkedvezményes jegyek nem vesznek részt a játékban.

Komáromi Gyógyfürdő BrigetioEzen a héten december 9-én már csak azért is érdemes ellátogatni a termálfürdőbe, mert éjszakai fürdőzés lesz, ráadásul idén az utolsó. A fürdőzés 20:30-tól éjfélig tart. Az esti fürdőbelépő 1000 forintba kerül, a szaunarészlegbe is érvényes jegy pedig 1500 forint. Az este folyamán öt alkalommal tartanak szaunaszeánszokat, ezeken alkalmanként 350 forintért lehet részt venni. A termálfürdő éjszakai kapacitása korlátozott, ezért érdemes elővételben megvenni a jegyeket, nehogy hoppon maradjanak.